Egyptiske hæren sier 16 opprørere ble drept i Sinai-drift

0
57

Den Egyptiske president Abdel Fattah al-Sisi på November 29 beordret militæret til å bekjempe opprørere i Nord-Sinai i løpet av tre måneder, etter et angrep på en moské som drepte mer enn 300 mennesker, de dødeligste slik hendelse i den Arabiske verdens mest folkerike land (AP)

Top News

  • Glad Maha Shivratri 2018: Ønsker, Hilsener, Lord Shiva Bilder, Shivratri Bilder, Sitater, SMS, Facebook-Status og WhatsApp Meldinger

  • Død av Asias Joan of Arc

  • Sui Dhaaga første titt: Varun Dhawan og Anushka Sharma er den perfekte små-byen par

Seksten militante ble drept og 4 andre arrestert i en stor aksjon lansert av Egypt fredag, den Egyptiske hæren sa i en uttalelse som bæres av staten TV tidlig på søndag. En annen 30 mistenkte ble arrestert, var det sagt. Den Egyptiske president Abdel Fattah al-Sisi på November 29 beordret militæret til å bekjempe opprørere i Nord-Sinai i løpet av tre måneder, etter et angrep på en moské som drepte mer enn 300 mennesker, de dødeligste slik hendelse i den Arabiske verdens mest folkerike land.

En militær talsmann sa i et tidligere utsagn om at operasjonen måtte dekke store deler av Sinai, men også deler av Deltaet ved Nilen og den Vestlige Ørken, der andre militante ha gått til angrep, noe som antas å være iscenesatt ut av nabolandet Libya.

For alle de nyeste Verdens Nyheter, last ned Indian Express App