Beboere gi snacks, mat å sikkerhetsstyrker i Sunjuwan

0
58

Beboerne samlet sine ressurser og har vært serverer måltider, kaffe, snacks og vann til paramilitære personell og skriftlærde camping utenfor hovedporten i Sunjuwan. (Fil Bildet)

Relaterte Nyheter

  • Jammu militærleir angrep: Skuddene hørt, Hæren commandoes sperre av bygningen

  • Dagen etter Jammu terror angrep, BSF starter jakten på tunnel langs grensen
  • Jammu & Kashmir: Samba terror angrep; Pakistan gutt holdt

Som drift for å skylle ut JeM terroristene som stormet Sunjuwan militære stasjonen her angitt
andre dag, lokale innbyggere har vært frequenting området for å tjene måltider og snacks til politi og paramilitære personell slo leir der. De beundrer gest av innbyggerne i Sainik Kolonien har også blitt godt mottatt av mediapersons stasjonert der. Klikk her for LIVE-OPPDATERINGER

Beboerne samlet sine ressurser og har vært serverer måltider, kaffe, snacks og vann til hundrevis av mennesker, for det meste politi og paramilitære personell og dei skriftlærde, camping utenfor hovedporten av viltvoksende militære stasjonen siden lørdag. “Det er en liten innsats fra vår side…Vi ønsker å bidra til nasjonen og bestemte seg for å gi te og snacks til sikkerhetsstyrker er utplassert utenfor og til mediapersons,” Sanjeev Manmotra, som er ledende initiativet, sa han.

Han sa at deres innsats var også sikte på å sende en melding til den feilaktige ungdom i Kashmir-Dalen som mål sikkerhetsstyrker med steiner under anti-terror operasjoner. To Hær personell, inkludert en junior bestilt officer (JCO), ble drept og ni andre såret da Jaish-e-Mohammad terrorister stormet leiren tidlig lørdag. To angripere i kamp utstyret har blitt drept av Hæren og en stor cache av våpen og ammunisjon ble gjenopprettet fra dem. En operasjon for å skylle ut overlevende terrorister er fortsatt i gang.

“De (sikkerhetsstyrker) er ofre sine liv for å sikre vår trygghet, og det er vårt ansvar å gjøre alt mulig for å hjelpe dem spesielt i en slik situasjon,” Manmotra, state president av Bharat Tibet Sahyog Manch, sa han. Men en annen frivillig, Prakash Singh Jamwal, sa forum hadde ingenting å gjøre med initiativet. “Vi må komme sammen og tilbringer fra våre egne lommer,” sa han.

Jamwal sa Hæren var kjemper det ut med terrorister og “som nasjonalister, vi ønsker å bidra. Siden vi ikke kan bekjempe terrorister, vi tok dette initiativet.” Manmotra sa de ga lunsj, middag og snacks til 500 mennesker på lørdag. “Vi er Indianere, og det er vårt ansvar å se til at våre styrker ikke gå sulten mens du er på vakt,” sa han. Han sa at de hadde for å kjøpe fersk lager denne morgenen. BJP og Bajrang Dal aktivister hadde besøkt området på lørdag og iscenesatt “anti-Pakistan” demonstrasjoner for å fordømme angrepet og uttrykke solidaritet med sikkerhetsstyrker. Aktivistene har også reist pro-Hæren og pro-India slagord.

Jammu-basert Hæren PRO Lt Col Devender Anand fortalte PTI at operasjon mot terrorister som fortsatt var på. “Det var ikke noe å skyte siden sist natt,” han sa, og legger til at organer av bare to terrorister har blitt hentet fra den støter på nettstedet. Angrepet på militærleir skjedde nesten 15 måneder etter Jammu regionen ble rammet av en lignende angrep.

November 29, 2016, terrorister hadde stormet Hærens Nagrota leiren i utkanten av byen Jammu, drepte sju Hær personell, inkludert to offiserer. Tre terrorister ble også skutt ned.

For alle de nyeste India Nyheter, last ned Indian Express App