Bagdogra flygplats för att ge gratis medicare service från mitten av Feb

0
56

Den Bagdogra flygplats hanterar 22 ankomster och avgångar av flygplan dagligen mellan kl 11 och 7 pm (Fil)

Översta News

  • Glad Maha Shivratri 2018: Önskar, Hälsningar, Shiva Foton, Shivratri Bilder, Citat, SMS, Facebook-Status och WhatsApp Meddelanden

  • Död av Asiens Jeanne d ‘ Arc

  • Sui Dhaaga en första titt: Varun Dhawan och Anushka Sharma är den perfekta små-stad par

Avgörande för att flyga till kända turistmål i Darjeeling, Sikkim och andra Nord-Östra staterna, Bagdogra flygplats har gått hand i hand med ett sjukhus kedja för att ge passform för att flyga certifikat till en gravid flygare eller gå till sjukdom av passagerare eller anställda. Flygplatsen har en medicinsk kontroll (MI) enhet för närvarande, men det är bra bara för att ge första hjälpen-behandling, Chef för Bagdogra Flygplats Rakesh R Sahay berättade PTI.

Flygplatsen har ingått ett avtal med Desun Sjukhuset för att ge fri sjukvård till passagerare och personal bemanning airport ligger i distriktet Darjeeling från mitten av februari och framåt. Många människor klagar över att inte kunna andas ordentligt efter att ha kommit ner från bergen i Darjeeling eller Sikkim, ibland piloter rapporterar en medicinsk nödsituation ombord, medan du vid vissa tillfällen gravida kvinnor behöver en plats att flyga certifikatet innan du går ombord på ett flygplan, Sahay sagt.

Han sade faciliteter för att sköta sådana problem endast är tillgängliga i Delhi och Ahmedabad flygplatser idag. Läkare och vårdare personal skulle vara närvarande vid Bagdogra flygplats för att sköta patienter när flygplatsen när det behövs, Sahay sagt.

Förutom passagerare, det skulle också göra medicare faciliteter till anställda i Airport Authority of India, flygbolag eller CISF personal publicerat det. Den Bagdogra flygplats hanterar 22 ankomster och avgångar av flygplan dagligen mellan kl 11 och 7 pm.

“Vi har ingått ett avtal med Desun Sjukhuset i Siliguri om detta och avtalet är på tre år,” Sahay sagt. Chefen för särskilda projekt av Desun Sjukhus, Javed Ali Khan berättade PTI över telefon att företrädare för sjukhuset inlagd på flygplatsen skulle gå att patienter, utföra inspektion och börja med behandling utan kostnad.

“I fall någon behöver tas till ett sjukhus, antingen vår egen eller någon annan sjukhuset, vi kommer att erbjuda gratis ambulans också,” Khan sade. Han sade grundläggande utrustning som krävs för att delta i en patient under en nödsituation, däribland syre cylindrar, kommer att vara tillgängliga också. “Detta som en del av vårt företags sociala ansvar och vi gör detta för första gången,” Khan sade.

För alla de senaste Indien Nyheter, ladda ner Indiska Snabb App