PM Narendra Modi i Palestina idag: Här är hans schema

0
60

Efter landning i Amman PM Modi tackade Kung Abdullah II av Jordanien för att underlätta transporten. (Twitter/NarendraModi)

Premiärminister Narendra Modi, som är på väg till Palestina, kommer att nå huvudstaden Ramallah kl 10:10 lokal tid (1.30 pm IST). Statsministern, på att nå Ramallah, kommer att lägga en krans vid Mausoleet i slutet av President Yassir Arafat, där han kommer att åtföljas av hans Palestinska motpart, Rami Hamdallah.

PM Modi kommer att ta en kort tur, tillsammans med Hamdallah, Yassir Arafat Museum som ligger i anslutning till Mausoleum. Modi, som är på sin första resa till Palestina kommer att tas emot av President Mahmoud Abbas och kommer att granska guard of honour.

Statsministern på hans första dag av tre-nation tur kommer att hålla möten och utbytesavtal med ministrarna i Ramallah. Han kommer emplane för sin andra delen av resan till Abu Dhabi vid 01.10-tiden på eftermiddagen (lokal tid) från Queen Alia Flygplats i Amman.

Statsministern, på en fyra dagars resa till Weast Asien, kommer att uppgå till Abu Dhabi på 8.00 pm (IST), där han ges en ceremoniell receptionen innan mötet kronprinsen av Abu Dhabi, Sheikh Mohammed bin Zayed Al Nahyan i presidentpalatset. Statsministern kommer att delta i diskussioner och utbyte MoUs mellan de två nationerna. En middag som kommer att vara värd kronprinsen för PM-Modi vid 10.00 (IST).

Här är PM Modi ‘ s schema på Dag Ett

10.10 är: Ankomst Ramallah
10.15 är: Krans Om Ceremonin på Mausoleum i Slutet av President Yassir Arafat och Tur av Yassir Arafat Museum
10.45 är: Ceremoniella Guard of Honour
11.00: Möte med H. E. Mr Mahmoud Abbas, Ordförande för den Palestinska Staten
11.45 är: att Arbeta Lunch
12.40 pm: Utbyte av Avtal/ Muse och pressmeddelanden
13.10 pm: Avgår till Queen Alia International Airport
13.45 pm: Emplane för Abu Dhabi från Amman
18.30: Anländer Abu Dhabi Presidentens Flygplats och ceremoniella reception

19.15 pm: En-till-Ett Möte med HH Sheikh Mohammed bin Zayed Al Nahyan, kronprinsen av Abu Dhabi
(Mötesplats: Presidentpalatset)
20.05 pm: Undertecknandet / Utbyte av Avtal
20.30 pm: Eller middag värd HH Sheikh Mohammed bin Zayed Al Nahyan, kronprinsen av Abu Dhabi

(I lokal tid)

För alla de senaste Indien Nyheter, ladda ner Indiska Snabb App

© DVS Online Media Services Pvt Ltd