Shatabdi, Rajdhani, Duronto treinen hebben vier CCTV-camera ‘ s in elke coach

0
42

Twintig-drie paren van Rajdhani, 26 paren van Shatabdi en 18 paren van Duronto treinen zouden hebben de vestiging, zei een ambtenaar.

Top Nieuws

  • Valentijnsdag Week 2018 Special: Waarom Teddy Dag wordt Gevierd; het Belang en de Betekenis voor het Gifting een Teddy

  • CPM werknemers dreigt te doden mijn vader voor het samenvoegen van BJP: Dochter virale Facebook video

  • PadMan movie review: Akshay Kumar starrer is niet een bijzonder goede film

Alle coaches van de Shatabdi, Rajdhani en Duronto treinen zullen binnenkort vier CCTV-camera ‘ s met elk van de passagiers te verzekeren de veiligheid, de spoorwegen een ambtenaar zei.

Twintig-drie paren van Rajdhani, 26 paren van Shatabdi en 18 paren van Duronto treinen zouden hebben de vestiging, zei hij gisteren. “Alle Rajdhani, Shatabdi en Duronto trein coaches worden uitgerust met CCTVs — een ieder op de (twee) toegangspoorten en twee in de galerij (gang),” Vishwesh Chaube, General Manager, Northern Railway, zei op een media briefing.

Ongeveer Rs van 3000 crore werden toegewezen in de 2018-19 eu-Begroting installeren van CCTV-camera ‘ s in meer dan 11.000 treinen uiteindelijk, de ambtenaren gezegd. Zij toegevoegd dat de bediening was ook op zoek naar verschillende opties voor de financiering van het project, inclusief de bronnen.

Het project zou uiteindelijk uit te breiden tot dekking van alle van de premier en de voorsteden diensten en de 8.500 stations in de spoorweg-netwerk.

Chaube, echter, zei dat het geld voor het project komt uit de Nirbhaya fonds. Hij voegde eraan toe dat de Noordelijke Spoorwegen hebben bereikt met een totaal van oorsprong winst van Rs 15,841 crore in 2017-18 (tot januari), in vergelijking met de Rs 15,663 crore geregistreerd in het voorgaande jaar.

De begroting van dit jaar aankondiging heeft opgeschaald investeringen door bijna drie keer naar de Rs 1,48,528 crore in 2018-19 tegen het Rs 53,989 crore in 2013-14. De hoogste prioriteit is gegeven aan de veiligheid van de reizigers met de totale uitgaven onder dit hoofd ten bedrage van Rs 73,065 crore.

Voor al het laatste India Nieuws, download Indian Express App