Myndigheter: Åtte døde i sør-Kina t-byggeplass

0
82

I dette bildet er tatt fra video-opptakene som drives av Kinas CCTV via AP Video, tjenestemenn arbeid ved siden av en vei kollaps i Foshan, sør-Kina Guangdong-Provinsen, torsdag, Februar. 8, 2018. Kinesiske myndigheter sier en hule-i på en t-bane linje byggeplass har drept mennesker og venstre andre mangler. (CCTV via AP Video)

Relaterte Nyheter

  • Ønsker ikke Maldivene for å være en annen flammepunkt, i samtaler med India: Kina

  • Kina forsøker å sjarmere tech-savvy Taiwanske ungdom som politiske bånd fray

  • India må slutte å intervenere i Male, Maldivene under enormt press fra New Delhi: Kinesiske statlige medier

Myndighetene i sør-Kina si åtte mennesker ble drept og tre er savnet i en hule på en t-bane linje byggeplass. Kommunestyret i Foshan sa kollapsen skjedde ved 8:40 pm onsdag og at ni arbeidere hadde blitt reddet og var i stabil tilstand.

Foshan er i den industrielle heartland av Guangdong-provinsen nær finansielle sentrum av Hong Kong. Nettstedet av sammenbruddet var i et sentralt område av byen under en åtte-felts. Et område på størrelse med to fotballbaner senket til en dybde på 6 m (20 fot), i henhold til statlige kringkasteren CCTV, rapporter AP.

Vann hadde vært å gå inn på siden fra lekkasjer i rør, som arbeiderne forsøkte å koble men til slutt forårsaket en eksplosjon som førte til kollapsen, CCTV sa. Linjen under bygging kjører for 23 kilometer (14 km) gjennom byen nord for provinshovedstaden i Guangzhou, også kjent som Canton.

Den raske utbyggingen av t-nettverk i Kinesiske byer har ofte ført til cave-ins og andre dødelige ulykker, og mens Kina har gjort store fremskritt i å forbedre industriell sikkerhet, score er fortsatt drept årlig i fabrikker, kullgruver og transport-nettverk.

Mest nylig, gass lekker fra en rørledning på et stålverk i den sørlige Kinesiske provinsen Guangdong drepte åtte personer og skadet 10 på mandag. I den dødeligste siste hendelsen, en eksplosjon i 2015 spores til feil som er lagret kjemikalier drept minst 173 mennesker i havnebyen Tianjin, om en time øst for Beijing.

For alle de nyeste Verdens Nyheter, last ned Indian Express App