Guvernør slår tilbake på Trinamool Kongressen: De bør se seg i speilet, fjerne smuss

0
59

West Bengal, som Guvernør Kesari Nath Tripathi sa statlige myndigheter bør slutte å kaste søle på kontoret til Guvernør (Express Photo/Partha Paul/Fil)

Relaterte Nyheter

  • I vest-Bengal,: Sønn fengslet for “ulovlig” oppføring i Aserbajdsjan; kvinne skriver for å CM søker hjelp for utgivelse

  • Hardik Patel møter Mamata Banerjee, får inviterer til å bli med TMC i Gujarat

  • Mamata Banerjee lover hub i Hills

Treffer tilbake etter flere ledere av den herskende Trinamool Kongressen anklaget ham for overskridelser sin jurisdiksjon, West Bengal Guvernør Kesari Nath Tripathi sa statlige myndigheter bør slutte å kaste søle på kontoret til Guvernøren. Surring ut på regjeringspartiet ledere, sa han, “De bør se på deres ansikter i speilet og rense skitt fra ansiktet.”

Reaksjonen kom dagen etter Trinamool ledere og MPs målrettet Sysselmannen for å skrive til avdelingens commissioner av Malda distriktet, uttrykker hans ønske om å holde et administrativt møte for å føre tilsyn med utviklingsarbeid og lov og orden situasjon. Trinamool ledere kalt dette trekket grunnlovsstridig.

Snakker til mediapersons på sidelinjen i et program ved et universitet i Diamond Harbour, Guvernøren sa: “Skal jeg si? Det vil være en sterk uttalelse. De bør slutte å kaste søle på kontoret til Guvernøren. Nå, vær så snill å slutte kompromitterende, rettet mot kontoret til Guvernør.”

Han rådet staten til introspect. “De skal gå til toalettrom, se på deres ansikter i speilet og fjerner skitt fra ansiktene deres,” sa han.

Svare på Tripathi utsagn Bengal Kommunale Saker & Urban utviklingsminister Firhad Hakim sa: det er uheldig at Sysselmannen er sett som en politisk leder. “Han er sett av smuss på våre ansikter. Jeg ønsker å spørre hva han har å si om folk som prøver å diktere hva folk skal spise og hva de ikke vil. Som vil utslette dette skitt?” sa han til journalister.

TMC generalsekretær Partha Chatterjee sa: “Alder er en faktor. Han er senior statsborger. Han sier en del ting. Jeg ønsker ikke å kommentere det.”

På onsdag, Chatterjee hadde fortalte journalister, “Ved å sende et brev til Malda distriktet administrasjon gjennom sin sekretær, Sysselmannen har gått utover sin jurisdiksjon som foreskrevet i Grunnloven. Han forbigått chief minister ‘ s office. Hans handling er i strid med Grunnloven, og han har flouted det. Ved overskridelser sin konstitusjonelle plikt som foreskrevet i Artikkel 153 av Grunnloven, han har ikke bare fungert som talsmann for den sentrale regjeringen, men også som en talsmann for regjeringspartiet i Sentrum.”

Partiet MPs Derek O’ Brien og Dinesh Trivedi, også, hadde protesterte mot Governor ‘ s move. “Vi respekterer Grunnloven, men Sysselmannen kan ikke være super chief minister,” Trivedi sa på tirsdag.

For alle de nyeste India Nyheter, last ned Indian Express App

© DVS. Online Media Services Pvt Ltd