Budget niet ingegaan op belangrijke zaken als de boeren benarde situatie: Dinesh Trivedi

0
59

TMC-MP Dinesh Trivedi kritiek op de Begroting van de Unie noemde het een retoriek en beweerde dat verschillende problemen, zoals de situatie van de boeren. (Express Foto Door Amit Mehra)

Top Nieuws

  • Jammu aanval: Twee gedood, vier gewond als de terroristen het vuur te openen op Sunjwan leger kamp

  • CPM werknemers dreigt te doden mijn vader voor het samenvoegen van BJP: Dochter virale Facebook video

  • PadMan movie review: Akshay Kumar en Sonam Kapoor starrer is niet een bijzonder goede film

TMC-MP Dinesh Trivedi op donderdag kritiek op de Begroting van de Unie noemde het een “jumla” (retorica) en beweerde dat verschillende problemen, zoals de situatie van de boeren, betere gezondheidszorg en onderwijs worden aangepakt. Afkeurende opmerkingen van Minister Narendra Modi tegen zijn voorgangers Rajiv Gandhi en Indira Gandhi in de Lok Sabha, terwijl het antwoord op het debat over de presidential address op woensdag, Trivedi zei: er zou een verschil van mening, maar er mag niet worden vooroordelen.

“Rajiv Gandhi gaf zijn leven voor het land. Indira Gandhi gaf haar leven voor het land”, Trivedi zei. Beweren dat West-Bengalen is een model voor het land in verschillende gebieden, Trivedi zei: het Centrum kan vragen staat Chief Minister Mamata Banerjee en Minister van Financiën Amit Mitra hun visie te geven in deze zaken.

Het spreken tijdens de discussie op de Algemene Begroting, hij beweerde dat GST en demonetisation verlamde de economie en de hit van het BBP hard. J Jayavardhan ( AIADMK) de regering verzocht om de inkomsten die voortvloeien uit cess en toeslagen op de deelbaar zwembad, zodat de staten ook hun aandeel. Prem Singh Chandumajhra van NDA bondgenoot Shiromani Akali Dal zei politieke partijen hebben niet genoeg aandacht aan de stress in de landbouw sector en eiste een speciale sessie alleen om de kwestie te bespreken

BJP MP Ganesh Singh verdedigde de begroting en zei dat het Congres en de president Rahul Gandhi moet antwoorden op de kwesties die door de minister-president gisteren. “Je vragen over de Rafale deal, maar die zal het antwoord op Bofors en de onderzeeër scam.

“Er zijn veel fouten tijdens het Congres regel en de minister-president probeert te nemen van het land op het pad van de ontwikkeling. Mensen van het land zijn op zoek naar de minister-president,” het Singh zei.

Zijn partij-collega Abhishek Singh vroeg het Congres om zich te onthouden van beledigende die de verkoop van pakoras of anders zullen ze worden teruggebracht tot slechts vijf zetels in de Lok Sabha. Hij verwees naar het Congres’ de kritiek van de Premier Narendra Modi opmerkingen in een recent interview dat een persoon de verkoop van pakodas moet worden beschouwd als in dienst. “De laatste keer dat je de lol van een koffie verkoper, de stoelen werden teruggebracht tot 44,” Abhishek Singh zei.

Rajan Vichare, een MP van NDA bondgenoot Shiv Sena die aandelen een ongemakkelijke relatie met de BJP, zei dat ook al in de begroting is geprezen door velen in het land, de middenklasse is er niet tevreden mee.

Voor al het laatste India Nieuws, download Indian Express App