Vil fortsette å dele ut utbytte med govt i mekanisk måte: Urjit Patel

0
61

RBI Guvernør Urjit Patel (Express Bilde av Pradip Das/Fil)

Top News

  • CPM-arbeidere truer med å drepe min far for å bli med BJP: Datteren viral Facebook video

  • PadMan filmanmeldelse: Akshay Kumar starrer er ikke en spesielt god film

  • Ice Cricket 2018 Live Score, Diamanter (Virender Sehwag XI) vs Royals (Shahid Afridi XI): Sehwag sin side satt som mål 206 kjører for Afridi menn

Reserve Bank Governor ‘ Urjit Patel på onsdag sa at sentralbanken vil fortsette å overføre overskudd til regjeringen i ‘mekanisk måte som den har gjort i det siste. Det var media rapporterer at RBI kan gi ekstra utbytte til staten i det aktuelle regnskapsåret.

Rapportene uttalt at regjeringen kan be RBI å overføre nær Rs rundt 13 000 crore fra sitt overskudd med apex bank for å hjelpe i recapitalisation av statlige banker. “Vi har alltid dele utbyttet med det offentlige, og vi har allerede gjort at dette året. Det er noe som er gjort på en mekanisk måte, og vi vil fortsette å gjøre det, kommer frem til,” Patel fortalte reportere her i dag. RBI følger juli til juni regnskapsåret.

RBI hadde overført overskudd beløper seg til Rs 30,659 crore for året som ble avsluttet 30. juni 2017. Beløpet som overføres i 2016-17 var mindre enn halvparten av hva RBI hadde overført i 2015-16. Det hadde overført Rs 65,876 crore til regjeringen i 2015-16.

For alle de nyeste India Nyheter, last ned Indian Express App