Tata Motors: Nieuwe projecten, wat leidt tot een aanzienlijke stijging in de CV vraag

0
58

Bollywood acteur Akshay Kumar ritten op het dak van de onlangs gelanceerde Tata ‘ s laden-drager Intra (Express Foto)

Gerelateerd Nieuws

  • Het openbaar vervoer in de steden: het Bankwezen op het openbaar vervoer mogelijkheden

  • Auto Expo 2018 India hoogtepunten: Van EVs, concepten, hybrides op dag 1 tot en met startups en nieuwe lanceringen op dag 2

  • Govt de Elektrische Auto duwen: Autobouwers roepen voor een technologie-onafhankelijke benadering

Op de Auto Expo In 2018, Tata Motors onthulde een aantal nieuwe commerciële voertuigen (klein, middelgroot en groot), samen met hun elektrische bus. Girish Wagh, Voorzitter, Commerciële Voertuigen en AK Jindal, hoofd van de engineering-en elektrische voertuigen, vertelde De Indian Express dat terwijl de bedrijfsauto zijn getuige geweest van een sterke revival en zijn ingesteld om te groeien op de rug van de vraag uit de bouw -, staal -, cement-en mijnbouwsector, de voortgang op elektrische bussen zal afhangen van het tempo bepaald door de overheid. Uittreksels:

Commerciële verkoop van voertuigen worden gezien als een barometer van de economie. Hoe is de vraag groeit en de sectoren die hebben geleid tot de recente pick-up in de vraag?

We hebben gezien een goede rebound in Q2 en Q3 van FY18 en de industrie is gegroeid met ongeveer 17 procent. Veel van de maatregelen van de regering op de grond heeft geleid tot een stijging in de vraag, zoals nieuwe projecten op de wegenbouw kant, wat leidt tot een aanzienlijke stijging van de doorvoer en anderzijds de uitvoering op overbelasting. Terwijl de verordening op overbelasting was er altijd, implementatie worden aangescherpt. Ook zijn sommige van de eindgebruiker sectoren groeien goed, zoals cement, staal -, mijnbouw-en de vraag neemt ook toe als gevolg van de toename van de consumptie. Meer dan het BBP, een andere maatregel die is belangrijk voor ons is de Purchasing Managers Index (PMI) en al deze maatregelen zijn gestegen, wat betekent dat we meer goederen te vervoeren, en dat heeft geleid tot de verhoogde vraag.

De vraag is groeiende in de raad van bestuur, afgezien van de passagier segment, die opdracht heeft gegeven dit jaar. Het heeft niet zo goed gedaan omwille van twee redenen — de bussen zijn beïnvloed door SQ kopen en de kleinere voertuigen worden beïnvloed door toelaat.

Waar komt uw capaciteit te staan ?

Onze benutting van de capaciteit zijn erg goed en dat volume doelen die we hebben voor het laatste kwartaal, waarin wij zijn, moeten we nog heel gezond benutting van de capaciteit van het medium intermediate-zwaar en lichte bedrijfsvoertuigen. In kleine commerciële voertuigen het is ook hoog in onze Pantnagar plant, maar de benutting van de capaciteit zijn niet zo hoog.

Hoe werkt de EV strategie passen in het commerciële voertuigen?

De regering is op weg naar elektrische we zijn dus ook in de richting van het. Sommige segmenten zijn zeer recht voor de EV-strategie, maar sommigen zullen de tijd nemen. Bussen zijn de een als de overheid heeft ook gezegd dat het openbaar vervoer moet worden gedaan zo snel mogelijk. Het is begonnen voor de bussen. De nieuwe FAME-regeling bevat EVs en bieden in een proces in 11 steden in het kader van de regeling.

Hoe succesvol kan elektrische bedrijfsvoertuigen worden, gezien de bezorgdheid over bereik?

Het bereik is altijd een probleem voor het verkrijgen van grote vrachtwagens in elektrische, en dus ook in kleinere commerciële voertuigen, het kan zinvol zijn. Dus je kunt gaan voor de ondergrens en de accu ‘ s kunnen worden verminderd. Voor accu ‘ s, zijn wij op zoek naar cel fabrikanten en pack fabrikanten.

Voor de nieuwste Auto & Reizen, Nieuws, download Indian Express App