Maharashtra: Student dödades av två klasskamrater för “ogling” på flicka

0
68

En klass 10 student hittades död med svåra skador inne i hans skola i Maharashtra s Solapur distriktet (Representativ Bild)

Översta News

  • CPM arbetarna hotar med att döda min pappa för att gå BJP: Dotter viral Facebook video

  • PadMan filmrecension: Akshay Kumar starrer är inte en särskilt bra film

  • Ice Cricket 2018 Live Betyg, Kungligheter (Virender Sehwag XI) vs Diamanter (Shahid Afridi XI): Andra T20 match inställd på att börja i St Moritz

En klass 10 student hittades död med svåra skador inne i hans skola i Maharashtra s Solapur distriktet i går, polis sade på onsdagen. Polisen på tisdagen greps två klasskamrater till den avlidne identifieras som Mahesh Karande (16), som var frånvarande sedan händelsen och bokade dem för mord, sade en tjänsteman.

Enligt förundersökning, den tilltalade duo hade invänt att Karande stirrar på en tjej i hans klass och attackerade honom med en skära, sade han. Enligt den officiella, duo–en av dem unga och ytterligare ett 20-år-gamla–påstås ha attackerat Karande nära datasalen av Samata High School i Pirale byn före praktiska proven för klass 10. “Karande blev attackerad med en skära nära datasalen i skolan. Han fördes till sjukhus av skolan myndigheterna där han förklarades tog död,” sade tjänstemannen.

Natepute polisen anmäldes Rajkumar Bhujbal sa att de misstänkta rollen av två studenter som de var försvunnen sedan den dagen av händelsen och även inte att visas för det praktiska provet. “Ett brott som mord registrerades mot duon som greps från byn denna morgon,” Bhujbal sagt.

Officeren sade ett slagsmål hade brutit ut mellan duo och Karande efter att de anklagade honom för att stirra på en tjej i klassen, innan den dödliga attacken. Ytterligare utredning är på gång, tillade han.

För alla de senaste Indien Nyheter, ladda ner Indiska Snabb App