Vijf Gerechtshoven nieuwe chief justices

0
62

Het Centrum op dinsdag gemeld bij de benoeming van de Chief Justices van de vijf Hoven (Bestand)

Gerelateerd Nieuws

  • Na SC rap, Manohar Parrikar verdedigt de staat van beweging: ‘ging voor de tweede verlenging op het HC-besluit’

  • Geen Aadhaar betekent niet dat uitsluiting van de diensten: Govt / Supreme Court

  • Waarom SC actie in Goa is nudge ter ere van rechten op commons

Het Centrum op dinsdag gemeld bij de benoeming van de Chief Justices van de vijf Hoven — Manipur, Meghalaya, Tripura, Karnataka en Kerala. Justitie Abhilasha Kumari van de High Court van Gujarat wordt de nieuwe Chief Justice van Manipur Hoge Hof van Justitie Tarun Agarwala van Allahabad High Court zal het hoofd van de Meghalaya High Court.

Huidige Meghalaya Chief Justice Dinesh Maheswari overgedragen als Chief Justice van Karnataka High Court. Hij zal hebben om de leiding te nemen op of vóór February 30, zegt de kennisgeving afgegeven door het Ministerie van Recht en Gerechtigheid.

Kerala High Court rechter Antony Dominic wordt de nieuwe Chief Justice van de staat van de High Court en Justitie Ajay Rastogi van Rajasthan Hoge Hof is benoemd tot Chief Justice van Tripura High Court. Het Hooggerechtshof Collegium gewist deze namen op januari 10 en zond hen naar de overheid.

Voor al het laatste India Nieuws, download Indian Express App