Verklaard! Check JNTUH 4-1 BTech, BPharm resultaten 2017 op jntuhresults.in

0
40

JNTUH resultaten 2017: De kandidaten kunnen zich aanmelden voor de herwaardering proces door februari 12

Top Nieuws

  • Stellen Dag 2018: Dingen om in Gedachten te Houden Terwijl het Voorstellen

  • Valentijnsdag Week Dagen 2018 de Volledige Lijst: Kalender, Datum Blad van de Roos, Voorstellen, Chocolade, Belofte, Teddybeer, Knuffel en een Kus, Dag

  • India vs Zuid-Afrika, 3e ODI: India te winnen door 124 runs

JNTUH resultaten 2017: Jawaharlal Nehru Technological University Hyderabad (JNTUH) BTech/ BPharm (4-1) resultaten moeten weten dat de resultaten zijn verklaard op de officiële website van de universiteit. Kandidaten die gaf de JNTUH 4-1 Bachelor van de Technologie en de Bachelor in de Apotheek examens kunnen controleren hun resultaten op epayments.jntuh.ac.in de resultaten en jntuhresults.in

De kandidaten die niet tevreden zijn met hun resultaten kunnen van toepassing zijn voor hertelling of herwaardering door februari 12, 2018. Ze hoeft in te vullen formulier en het betalen van vergoedingen.

JNTUH B Technische resultaten 2017, hier is hoe om te controleren

Stap 1: Log in op de officiële resultaten portaal van de varsity, jnturesults.in
Stap 2: Aan de linkerkant van de pagina, klik op de ‘Resultaten Server – I of II’ link
Stap 3: Een nieuwe pagina geopend waar u zal worden vereist om uw hal ticket-nummer, geboortedatum en verificatie-code gegenereerd door de web pagina
Stap 4: Uw resultaten worden weergegeven op het scherm wanneer u klikt op de ‘Resultaat’ – tab of druk op ‘Enter’

JNTUH vrijgegeven van de examen tijd voor februari Bachelor in de Technologie examens onlangs. De Universiteit zal het uit te voeren onderzoek voor het 1e jaar, 2e jaar, 3e jaar en 4e jaar studenten in februari 2018. Online registratie voor de hierboven genoemde jaar werd uitgevoerd tot en met 12 januari 2018.

JNTUH, gelegen in Kukatpally, heeft een Graad ‘Een’ certificaat van de Nationale Beoordeling en de Raad voor Accreditatie (NAAC). Het bestaat sinds meer dan 40 jaar. De NTU College of Engineering, Hyderabad (CEH), JNTU College of Engineering, Karimnagar, JNTU School of Information Technology (SIT), JNTU Instituut voor Wetenschap en Technologie (IST), JNTU School of Management Studies (SMS), en de JNTU wetenschappelijke Medewerkers van de universiteit (ASC).

 

Voor al het laatste Onderwijs Nieuws, download Indian Express App

© IE Online Media Services Pvt Ltd