Mike Pence reis naar Azië, Olympische spelen, gericht op het tegengaan van Noord-Korea

0
45

In dit Mrt. 1, 2018, foto, Vice-President Mike Pence adressen van de Republikeinse Nationale Comité (RNC) Winter Meeting in Washington. (Foto AP)

Gerelateerd Nieuws

  • Pence zegt ONS staat door de bondgenoten, doel is om denuclearise Noord-Korea

  • Mike Pence wil geruststellen bondgenoten op NKorean nucleaire dreiging

  • Pence uitzicht Japan is de raketafweer met Noord-Korea op de agenda voor lezingen

AMERIKAANSE Vice-President Mike Pence is zes dagen in de swing door Azië, verankerd door een stop op de Olympische spelen in Zuid-Korea, is ingesteld op focus minder op sport dan het ontvangende land oorlogszuchtige buren in het Noorden.

Pence vertrokken maandag voor Alaska, Japan en Zuid-Korea, dat gericht is op Noord-Korea niet “kapen” van de spellen als zij deelneemt aan een gezamenlijk team met het Zuiden, in de weergave van het Witte Huis. Hij zal houden symbolische gebeurtenissen van zijn eigen markeer het Noorden van de schendingen van de mensenrechten en de nucleaire ambities, aldus het Witte Huis ambtenaren, die sprak op voorwaarde van anonimiteit omdat ze zich niet bevoegd om een voorbeeld van de reis in het openbaar.

Pence twitterde vrijdag: “ik zal reizen naar Japan & S-Korea bij te wonen van de Olympische spelen en juichen op onze sporters. Maar ik zal ook worden er een boodschap over te brengen: het tijdperk van de strategische geduld is VOORBIJ. Als N.-Korea blijft een test van een ballistische raketten en een bedreiging vormen voor de VS, we maken het duidelijk alle opties liggen op tafel.”

In Alaska, Pence toerde missile defense faciliteiten maandag dat de monitor en kunnen reageren op een lancering door het Noorden. In Japan, hij zal een ontmoeting met Premier Shinzo Abe en de AMERIKAANSE service-leden. In Korea, Pence brengt een bezoek aan een monument voor de 46 Zuid-koreaanse matrozen gedood in 2010 een torpedo-aanval toegeschreven naar het Noorden, en het houden van vergaderingen met President Moon Jae-in.

“Missile defense is van essentieel belang voor onze nationale verdediging,” Pence gezegd een briefing met de US Northern Command at Joint Base Elmendorf-Richardson in Anchorage, Alaska. Hij aangeprezen de komende implementatie van een extra 20 ground-based interceptors die zou reageren op een vijand te lanceren.

Het leiden van de AMERIKAANSE delegatie naar de Olympische openingsceremonie, Pence zal brengen voor de games Fred Warmbier, de vader van Otto Warmbier, de AMERIKAANSE student die stierf in 2017 kort nadat hij was vrijgelaten uit Noord-koreaanse detentie.

“Hij & zijn vrouw doen denken aan de wereld van de wreedheden gebeuren in N-Korea,” Pence twitterde maandag voor het vertrek in Washington.

Staatssecretaris Rex Tillerson, echter niet uit te sluiten de mogelijkheid van een VS-Noord-Korea vergadering op de Olympische spelen. De games hebben een diplomatieke opening tussen de korea ‘ s rivaal, hoewel een beetje laat in de onenigheid tussen Washington en Pyongyang.

“Ik denk dat we zien wel. We zullen zien wat er gebeurt,” Tillerson vertelde op een persconferentie in Peru. Noord-Korea is het verzenden van de nominale hoofd van de staat, Kim Jong-Nam-het hoogste niveau bezoeker naar het zuiden van het Noorden in de recente geschiedenis.

Witte Huis ambtenaren zei Pence was niet op zoek naar een ontmoeting met de Noord-koreaanse ambtenaren deelnemen aan de spelen, maar niet uitsluiten van de mogelijkheid van een toevallige ontmoeting.

De reis komt nadat President Donald Trump gastheer voor een groep Noord-koreaanse overlopers in de Oval Office op vrijdag, met inbegrip van Ji-Seong-ho, wie de president wordt verwezen in zijn State of the Union-toespraak van vorige week. Het Witte Huis cast van de vergadering, als onderdeel van de Bazuin administratie van de ‘maximale druk’ – campagne tegen de Noord-koreaanse nucleaire programma. Het plan draait om de rallysport van de internationale gemeenschap verder isoleren van Noord-Korea, zowel diplomatiek als economisch.

Witte Huis ambtenaren zei Pence werd verwacht om door te gaan onder de aandacht te brengen naar Noord-Korea ‘ s schendingen van de mensenrechten op de reis, en het bieden van herinnering van de grimmige omstandigheden in Noord-Korea.

Op zondag, de Noord-koreaanse regering schot terug dat haar nucleaire raket programma zou “af te schrikken Trump en zijn lakeien uit te pronken op het koreaanse schiereiland.”

“Als Troef niet ontdoen van zijn anachronistisch en dogmatische manier van denken, het zal alleen over het gevolg van verder gevaar voor de veiligheid en de toekomst van de Verenigde Staten,” de regering zei dat de opmerkingen die door de Noord-officiële Korean Central News Agency.

Trump en andere hoge functionarissen hebben herhaaldelijk gezegd dat de tijd dringt voor Noord-Korea krijgt de mogelijkheid om de staking van de AMERIKAANSE vasteland met een nucleaire getipt intercontinentale ballistische raket. Het geïsoleerde land heeft bewezen dat het kan lanceren van raketten van voldoende bereik, maar is nog aan het ontwikkelen van een voertuig dat bestand is tegen de gevaren van atmosferische re-entry.

Voor al het laatste Nieuws, download Indian Express App