Imran Khan ‘ s ex-vrouw verlaat Pakistan citeren bedreigingen

0
206

Reham Khan (twitter.com/rehamkhan1)

Gerelateerd Nieuws

  • Een Beetje Van De Magie

  • Imran Khan banden knoop met TV anker Reham Khan

  • Imran Khan trouwt voormalige BBC-Presentator: Rapporten

Reham Khan, een voormalige televisiepersoonlijkheid en ex-vrouw van Pakistan Tehreek-e-Insaf voorzitter Imran Khan, heeft het land verlaten het citeren van de bedreigingen aan haar door onbekende personen, wordt volgens een media rapport. Reham bevestigd dat ze links Pakistan op zondag nacht, en dat was ze ontvangen van bedreigingen via de telefoon gesprekken met haar medewerkers, Geo News gemeld. Ze deelde een audio-opname van de coördinator van Reham Khan Foundation haar te vertellen dat hij had ontvangen van bedreigingen aan het werk voor de stichting, het zei.

De 44-jarige voormalige televisiepersoonlijkheid beweerde ook dat “in een aantal voormalige cricketers riep haar en haar aangeraden te vergeten Imran Khan en zijn niet te krijgen in een gevecht met hem.” Op 6 januari, 2015, Khan had bevestigd zijn huwelijk met Reham die eindigde op 30 oktober 2015 in een echtscheiding.

Het nieuws van haar vertrek komt dagen na haar commentaar op haar voormalige echtgenoot van de vermeende derde huwelijk. Ze zei dat ze zou ook de release van een boek dat zich richt op haar eigen leven en ervaringen.

Voor al het laatste Pakistan Nieuws, download Indian Express App