Dera geweld: HC trekt Haryana politie voor ‘befooling’ het hof

0
58

Punjab en Haryana High Court (Express Foto door Kamleshwar Singh)

Gerelateerd Nieuws

  • Dera probleem: Vrede heerst in Haryana en Punjab

  • In het land van donateurs, Sirsa, do-gooders feed elke lege maag

  • Komiek Kiku Sharda rearrested, Haryana CM Khattar, zegt govt heeft geen kant

De Punjab en Haryana High Court dinsdag trok Haryana Politie voor “befooling” het hof met zijn ballon, hervat het horen van een PIL in verband met geweld volgende overtuiging van Dera Sacha Sauda hoofd Gurmeet Ram Rahim.
Het beschrijven van zo “ver van bevredigend” de probe in activa naar verluidt overgenomen uit de Dera-hoofdkwartier volgende Ram Rahim overtuiging van de rechtbank waargenomen dat het nodig was om nieuwe look in de materie “intact houden van het geloof van de deelstaat Haryana in de wet en opdracht machines”.

Het college van Rechters Surya Kant, Augustinus George nog steeds en Avneesh Jhingan kwam hard neer op de politie en haar ZITTEN, na een officier, die stelde dat hij tevreden was met de custodial interrogation van Dera HET hoofd Vineet Kumar. De bank, maar tijdens het doorlezen van het record kwam in zijn verklaring dat geld werd uit Dera hoofdkwartier op 26 augustus.

“Dit is totaal niet compleet en er is een doelbewuste poging achter het verlaten van vragen onbeantwoord. Welk soort onderzoek? U befooling ons. Nu zullen we zien, zodat de mensen zullen weten,” de bank gezegd. “Je bent niet te vragen waar het is gegaan. Heb je mensen pakte het of heeft het al gedumpt in de grond. Een verklaring is zinloos tenzij het leidt tot openbaarmaking. Al deze uitspraken zijn zinloos.”

Voor al het laatste India Nieuws, download Indian Express App