Jernbane-prober falske jobbintervjuer i Jernbane Bhavan

0
42

“Jeg er glad for å informere deg om at du har blitt valgt til jobben billett collector…,” sa påstått avtale brev.

Relaterte Nyheter

  • Jernbane tweaks kull frakt priser

  • 65 tog påvirket på grunn av dårlig sikt i nord-regionen

  • Ingen konsesjon for pasienter som lider av leddgikt: Jernbane

JERNBANEN har begynt å undersøke hva dens tjenestemenn tror er en “dristig” i racket som en uidentifisert mann gjennomført “jobbintervju” inne i departementets hovedkvarter, og utstedte “avtale brev” med forfalsket underskriften til tidligere Railway Statsråd Suresh Prabhu for stillingen billett collector.

“Jeg er glad for å informere deg om at du har blitt valgt til jobben billett collector…,” sa påstått avtale brev.

Tjenestemenn sa i begynnelsen av denne måneden, syv folk, som fikk disse falske brev i posten, dukket opp på Delhi avdelingens hovedkvarter for å møte Avdelingens Personell Offiser og bli med plikt — bare for å bli stoppet av sikkerhetspersonell.

Et annet offer, Raj Kumar, bosatt i Faridabad, hadde fremlagt en offisiell klage med Jernbane i fjor og fikk et FIR registrert på Parliament Street politistasjon. FIR hevdet at Kumar betalt Rs 5 lakh å sikre jobben for billett collector “Bhushan Sharma” hvem bidratt til prosessen og gjennomført “jobbintervju” på Jernbane Bhavan.

“Han spurte meg 10 spørsmål som jeg kan svare på sju,” uttalte Kumar ‘ s klage til politiet og Jernbane.

Selv om de syv andre nektet å sende inn en formell klage, Jernbane’ etterforskere har beskrevet racket som “svært organisert” fordi to av dem lurt produsert falske plikt passerer, som er nært lignet den opprinnelige.

Ifølge Kumar, han ble intervjuet inne i en Jernbane Styret rommet sju måneder siden, etter som han leverte en klage om Jernbanen for å sette i gang en undersøkelse i desember.

Delhi Politiet fortalte Den Indiske uttrykk for at de har besøkt Jernbane Bhavan ‘ s Room No 9, der “intervju” fant sted. “Det var ingen CCTV det. Så det er ingen opptak for å se hvem det var,” sa en offiser, og legger til at sonden var “besatt”.

Rom som Ikke var 9 er ved siden av resepsjonen telleren på bakkeplan. Det ble tildelt til departementets pr divisjon, men forblir låst. Området er som regel overfylt hele dagen midt tung distribusjon av Jernbanen Beskyttelse Kraft.

Jernbane etterforskerne nå forsøker å hente CCTV opptak av resepsjonsområdet. “Problemet er at bare de siste tre måneder’ opptakene er vanligvis lagret. Vi har fått en forespørsel om å hente materiale fra denne perioden. Vi trenger å kontrollere klagers versjon, også,” sa en jernbane offiser.

Kumar er falske avtale brev hadde navnet “Rajesh Gupta”, angivelig en offiser fra 1992 batch av Jernbane-Mekanisk-Service, som utstedende myndighet. Men Railway tjenestemenn sa at det var ingen slike offiser i sine rekker.

Kumar hevdet i sin klage at det var under en togtur som han møtte Sharma, som introduserte seg selv som en jernbane offiser. Kumar, som er gift og arbeidsledige, hevdet at han møtte Sharma igjen utenfor Jernbanen sykehus i Delhi, der han betalte Rs 25,000 å få en “medisinsk sertifikat” som er utstedt som en del av rekrutteringsprosessen.

For alle de nyeste India Nyheter, last ned Indian Express App