Jemen Houthis zeggen dat ze ontslagen ballistische raket met Saoedi –

0
42

Houthi-strijders het bijwonen van de begrafenis van hun collega, die gedood werden tijdens de recente rellen in Sanaa, Jemen 7 December 2017. Reuters/Files/Representationele

Top Nieuws

  • FIR tegen Tribune reporter over Aadhaar data breach verhaal

  • Padmavati wordt ‘Padmavat’, te botsen met Akshay Kumar ‘ s PadMan op 25 januari

  • Foto ‘s: Anushka Sharma terug op de sets van Shah Rukh Khan’ s Nul na dromerige bruiloft

Jemen Sjiitische rebellen zeggen dat ze hebben geschoten van een ballistische raket gericht op een speciale troepen het kamp en een faciliteit voor gevechtshelikopters in de Saudische grens provincie van Najran. De media-arm van de rebellen, beter bekend als de Houthis, zei gisteren projectiel was een Qaher 2-M ballistische raket. Dit op voorwaarde dat er geen verdere details en er was geen directe reactie van de Saoedi-geleide coalitie, vechten de rebellen sinds 2015, op de vraag of de raket veroorzaakte materiële schade of slachtoffers.

De Houthis, die veegde over Jemen en keerde om de internationaal erkende regering van President Abdu Rabbu Mansour Hadi in 2015, houd de hoofdstad Sanaa, en een groot deel van het noorden van Jemen, waar de meeste van het land 25 miljoen mensen wonen. Saoedi-Arabië heeft sindsdien vochten aan de kant van de Hadi overheid.

Voor al het laatste Nieuws, download Indian Express App