Femton turister från Telangana ansikte mordfall i Goa

0
48

Den grupp av turister som påstås ha attackerat personal på ett guest house i Calangute över en småaktiga fråga. Fyra personer skadades i olyckan.

Översta News

  • FIR mot Tribune reporter över Aadhaar dataintrång historia

  • Padmavati blir ‘Padmavat’, som att kollidera med Akshay Kumar s PadMan den 25 januari

  • Foton: Anushka Sharma tillbaka på uppsättningar av Shah Rukh Khan är Noll efter drömmande bröllop

Goa polisen har bokat femton turister från Telangana för mord, efter att en person hade de påstått övergrepp under det Nya Året fest dog. De anklagade har lämnats in till det centrala fängelset i Colvale efter gripandet i samband med händelsen, som ägde rum på kvällen den 1 januari.

Jayesh Bhandari, en av de fyra skadade offren dog på Goa Medical College and Hospital på torsdag, sade inspektören Jivba Dalvi. Turister, tidigare bokade för “försök till mord”, står nu inför en avgift för mord, sa han. Polisen skulle vända sig till domstol och begära deras förvar för vidare utredning med mord avgift till den första informationen, sade han.

Den grupp av turister som påstås ha attackerat personal på ett guest house i Calangute över en småaktiga fråga. Fyra personer skadades i olyckan. Polisen har också beslagtagit mini-buss i vilken de anklagade reste till Goa.

För alla de senaste Indien Nyheter, ladda ner Indiska Snabb App