CES 2018: EEN koffer die u kunt rijden, een doe-het tuinieren schuur en andere gekke gadgets

0
55

CES 2018 Dag 3: We hebben een paar zeldzame gadgets die alle van ons zou graag eigen. In deze foto, Modobag.

De CES is nu in de voorlaatste dag en vonden we een aantal zeldzame gadgets die alle van ons zou graag eigen. In feite, over het jaar, deze eigenzinnige gadgets zijn de grote tekenen van de CES, hoewel veel van deze gadgets nooit uiteindelijk op een het krijgen van een consument podium. Hier is onze keuze van de beste gadgets die je misschien nooit uw handen op.

Modobag

Deze koffer wil de manier veranderen de wereld reis uit met een bagage de bagage. Een standaard formaat carry on case met 1700 kubieke centimeter van de bergruimte, de Modobag kunt eigenlijk dragen van een persoon van maximaal 117 kg over een afstand van 8 km. De tas kan tot 8 km per uur, niet dat je kan gaan sneller in de luchthavens. De case wordt geleverd met twee USB-poorten en een verwijderbare Nanosafe batterij. Ideaal voor de ouderen en de onbeweeglijke, dit Modobag komt met GSM en GPS tracking. Echter, al deze gemak kost je $1050, minstens.

Modobag: Deze koffer wil de manier veranderen de wereld reis uit met een bagage de bagage.

Mira Prisma

Deze $99 apparaat maakt gebruik van uw smartphone te zetten augmented reality in de voorkant van uw ogen, letterlijk. Hoewel nog steeds in de pre-order fase en wachten op apps die gebruik maken van het platform, Mira Prisma opent holografische content als nooit tevoren. Er is een app waarmee je toegang krijgen tot de inhoud op het moment, en het is compatibel met Apple iPhone 6s en versies die daarna kwam. In de doos is een Dagdroom-achtige controller en de hoofdtelefoon met een 3.5 mm hoofdtelefoonaansluiting.

Mira Prisma: Deze $99 apparaat maakt gebruik van uw smartphone te zetten augmented reality in de voorkant van uw ogen, letterlijk.

Orbi 360-graden video-opname-bril

Deze CES wearable tech product honouree brengt 360-graden video-opname tot brillen. Naar verwachting start de scheepvaart in augustus, de Orbi heeft vier groothoek camera ‘ s met Panomorph lenzen, een 1230 mAh Li-Po batterij, flash-geheugen en draadloze connectiviteit. De bril heeft een polycarbonate polarised lenzen en deze zijn krasbestendig. Het aanbod omvat een video stiksels en editing software die het mogelijk maakt makkelijk te delen op social media.

Orbi 360-graden-bril: Deze CES wearable tech product honouree brengt 360-graden video-opname tot brillen.

Flow persoonlijke luchtkwaliteit tracker

Van de makers van de populaire Pluim app komt de Stroom persoonlijke kwaliteit van de lucht drijver, die heeft sensoren voor PM2.5, PM10, Vos en NO2. De 70g apparaat is klein en kan hangen af van je tas. Het komt met 30 uur levensduur van de batterij en aangesloten op zowel iOS en Android-apparaten. U hebt een oplaadstation voor de voeding. Geen prijzen is bekendgemaakt.

Van de makers van de populaire Pluim app komt de Stroom persoonlijke luchtkwaliteit tracker, die heeft sensoren voor PM2.5, PM10, Vos en NO2.

Oncom Boerderij DIY tuinieren schuur

Dit unieke product kunt u het opzetten en groeien van een tuin in beperkte stedelijke ruimte. Een volledige kit bevat de doos met airconditioning en verkeer, ventilator, intake fan, golf camera, hygrometer en thermometer, evenals meerdere Growbox opties. Dit kan de survival kit u nodig hebt voor de wereld waarin we leven.

Oncom Boerderij DIY voor tuinieren schuur: Dit unieke product kunt u het opzetten en groeien van een tuin in beperkte stedelijke ruimte.

Disclaimer: De auteur is het bijwonen van de CES in op de uitnodiging van Intel

Voor de nieuwste Technologie, Nieuws, download Indian Express App

© IE Online Media Services Pvt Ltd