Trump Towers klokker Rs 150 crore i salg på første dag lanseringen av

0
43

M3M India er å utvikle dette prosjektet ‘Trump Towers Delhi NCR’ på en investering av Rs 1,200 crore, unntatt tomter anskaffelseskost.

Top News

  • FIR mot Tribune-reporteren over Aadhaar data brudd historie

  • Padmavati blir ‘Padmavat’, satt til sammenstøt med Akshay Kumar er PadMan på januar 25

  • Foto: Anushka Sharma tilbake på sett av Shah Rukh Khan er Null etter drømmende bryllup

Realty fast M3M India torsdag sa den har solgt 20 luksus leiligheter verdt Rs 150 crore under Trump Towers prosjektet i Gurgaon i løpet av en dag lanseringen. Selskapet er rettet mot Rs 2,500 crore fra salg av 250 enheter i dette prosjektet, som ble lansert i går.

Global realty merkevaren “Trump Towers” gjorde sin debut i Nord-India gjennom real estate bedrifter M3M India og Tribeca-Utviklere. M3M India er å utvikle dette prosjektet ‘Trump Towers Delhi NCR’ på en investering av Rs 1,200 crore, unntatt tomter anskaffelseskost.

Tribeca har fått eksklusiv rett til å markedsføre dette prosjektet, mens Trump Organisasjonen har lånt Trump merkevare. “Vi har registrert salg av Rs 150 crore på den første dagen av å lansere den ikoniske Trump Towers i Gurgaon,” M3M India Direktør Pankaj Bansal sa i en uttalelse.

Selskapet solgt 20 super luksus hjem i går. M3M og Tribeca vil utvikle 250 ultra luksus residences under en splitter lisens fra Trump Organisasjonen, som er i dag ledet av Donald Trump Jr., sønn av usas President Donald Trump.

Prosjektet tilbyr 250 ultra luksus residences med første pris alt fra Rs 5 crore til Rs 10 crore. Byggingen av tårnene, hver på rundt 50 etasjer og over 600 ft mot golfbanen, vil starte i Mars og prosjektet vil være ferdigstilt i 5 år. M3M India er et land bank på 2200 dekar i og rundt Gurgaon. Det har allerede gjennomført 8 prosjekter og er i ferd med å utvikle 12 prosjekter.

For alle de nyeste Nyheter, last ned Indian Express App