Søkte avtale med PM Modi 13 måneder siden, nå vil uttrykke synspunkter i det offentlige: Yashwant Sinha

0
37

Yashwant Sinha og PM Narendra Modi

Relaterte Nyheter

  • Du innovere og vi vil hjelpe, PM Modi sier i festival for ungdom

  • Mellom 2014-15 og November 2017: Govt finansiering for ulike utvikling ordninger ble Rs 68,270 crore

  • Januar 13, 1978, Førti År Siden: Pranab til ansikt rettssak

Tidligere finansminister Yashwant Sinha har hevdet at han har mislyktes i å få en avtale med Statsminister Narendra Modi, og derfor ville han heller uttrykke sine synspunkter i det offentlige i stedet for å gjøre forsøk på å møte noen i regjeringen. “Jeg søkte en avtale med Statsminister Narendra Modi 13 måneder siden for å diskutere ulike problemstillinger, men jeg har ikke fått det til så langt. Siden jeg ikke har fått tid, jeg har bestemt meg nå at jeg ikke vil møte noen i regjeringen. Hva jeg har å si, vil jeg si åpent i det offentlige,” Sinha er sitert av PTI.

Sinha, som har hatt åpen uenighet med regjeringen og Bhatratiya Janata Party (BJP) i det siste, og igjen tok en potshot på hans fest på onsdag, sa: “i dag er BJP er ikke slik i de dager Atalji og Advaniji”. I disse dager, selv en “liten tid arbeidstaker kan gå til Delhi og møte partiet president Advani uten en avtale, som har målrettet regjeringen på mange anledninger nylig,” la han til.

“Nå enda senior og viktige ledere ikke får en avtale med part president. Så, jeg ble ikke overrasket da jeg fikk ikke en avtale for 13 måneder,” veteran BJP lader sa.

I henhold til PTI, han har også kritisert partiet for ikke ifølge grunn betydning for senior ledere som L K Advani. Med henvisning til et fotografi av BJP president Amit Shah tilbyr en laddoo til statsministeren, Sinha sa: “I dette bildet, Rajnath Singh, Ananth Kumar, Sushma Swaraj og andre er synlig. Men Advaniji er ikke sett selv på ryggen. Nå har han blitt en “aam” (vanlige) arbeidstaker fra “khaas” (viktig).”

Sinha også påstått at BJP, etter å ha kommet til makten, har varmet opp til alle slike regler at det hadde motsetning under UPA regelen. Med henvisning til prisene som BJP-styrte Madhya Pradesh har mottatt for sin innsats i landbruket, sa han: “De er gitt på grunnlag av bare tall. Jeg har spilt med dem mye i mitt liv.”

Tidligere, Sinha, i sitt debattinnlegg “jeg trenger å snakke opp nå’ in The Indian Express, hadde angrepet regjeringen over sin økonomiske styring. Om at hans synspunkter ble delt av mange i partiet som var “ikke tale ut av frykt,” Sinha hadde sagt at økonomien er i en nedadgående spiral og sin vekkelse er usannsynlig før 2019 Lok Hus meningsmålinger. Safran-party og senior BJP leder har vært i tottene på hverandre siden da.

For alle de nyeste India Nyheter, last ned Indian Express App

© DVS. Online Media Services Pvt Ltd