Soera: Vier studenten steunen brandwonden als de school van de vangsten vuur

0
67

(Representational afbeelding)

Top Nieuws

  • FIR tegen Tribune reporter over Aadhaar data breach verhaal

  • Padmavati wordt ‘Padmavat’, te botsen met Akshay Kumar ‘ s PadMan op 25 januari

  • Foto ‘s: Anushka Sharma terug op de sets van Shah Rukh Khan’ s Nul na dromerige bruiloft

Vier studenten opgelopen brandwonden op hun handen en gezicht, nadat de school van ze op reis waren in brand vloog. De gewonden werden met spoed naar het ziekenhuis waar hun toestand wordt gemeld dat uit de gevarenzone.

Op donderdag ochtend de school van de Zevende Dag op school Athwalines met 12 leerlingen aan boord op weg was om de leerlingen naar school toen de brand uitbrak in de bus in de buurt BSNL kantoor op Ghod Dod weg. Waarna de bestuurder van Vishnu stopte de auto en opende alle deuren, om de leerlingen te helpen afsluiten. De brand onmiddellijk uitbreiden tot andere delen van het voertuig.

Terwijl het verlaten van het voertuig, vier studenten aanhoudende kleine brandwonden. Ze werden onmiddellijk met spoed naar het nabijgelegen Mission hospital, waar zij ondergaan primaire behandeling. De brand ambtenaren haastte zich naar de plek, en begon dousing het vuur.

Umra politie en de Zevende Dag school autoriteiten ook met spoed naar de Missie van het ziekenhuis te zien van de benadeelde leerlingen. De gewonden zijn geïdentificeerd als Mitul Vora (11), Shivanj Jariwala (12), Mansi Gandhi (11), Riya Chevli (11). De ouders van de gewonde kinderen ook met spoed naar het ziekenhuis.

Umra politie zei dat ze zijn begonnen met een onderzoek naar het incident. De politie van het nemen van verklaringen van de van bestuurder.

Praat met de Indian express, Majura brandweerkazerne brand officer Rasik Patel zei: “We vermoeden dat de brand zou zijn begonnen door kortsluiting, maar nog steeds het onderzoek is in de vooruitgang. De conditie van de leerlingen wordt gezegd dat uit de gevarenzone.”

Voor al het laatste Steden Nieuws, download Indian Express App