Shiv Sena vraagt RSS, BJP duidelijk staan op nationalisme

0
76

In een hoofdartikel in Sena mondstuk ‘Saamana’ sarcastisch beschreven de SC uitspraak als “historische of revolutionair”.

Gerelateerd Nieuws

  • Shiv Sena naalden BJP op ‘Gujarat model’, vraagt als het ware reden waarom poll-eva sop ‘ s

  • De brandstof-prijzen hoog om te betalen voor de rente op de ultrasnelle trein lening, vraagt Shiv Sena

  • Shiv Sena-BJP alliantie te beëindigen? Zal binnenkort beslissen, niet de schuld voor de prijs stijgen, zegt Sanjay Raut

Het nemen van een veeg op zijn bondgenoot BJP over de Supreme Court uitspraak dat het spelen van het volkslied in de cinema zalen was optioneel, de Shiv Sena op donderdag drong er bij “bhakts” en de RSS te verduidelijken hun stand op het nationalisme.

In een hoofdartikel in Sena mondstuk ‘Saamana’ sarcastisch beschreven de SC uitspraak als “historische of revolutionair”, en zei dat de uitspraak kwam na de BJP-led Unie overheid nam een positie die het spelen van het volkslied in de hallen was “niet belangrijk”.

“Het Hooggerechtshof heeft een U-turn op haar eigen beslissing, nadat het Centrum nam stelling dat (het spelen van) het volkslied in de theaters was niet belangrijk… Wat is de stand van de RSS-en andere nationalistische organisaties op dit,” het vroeg.

“Het (de apex rechterlijke beslissing) is een schok tot, degenen die de stand in de Modi regime dat degenen die zingen ‘Vande Mataram’ zijn nationalisten en degenen die niet zijn verraders,” de krant gezegd.

Bellen naar het standpunt van de regering op het volkslied laf, zei de definitie van nationalisme was aan het veranderen elke dag.

Tot voor kort werd beweerd dat degenen die beschermd koeien waren nationalisten en degenen die aten biefstuk waren verraders, maar de chief minister van de BJP-geoordeeld Goa gisteren zei dat er geen verbod op het rundvlees in de staat, het gewezen.

Hoewel het verplicht is om het scherm Premier Narendra Modi ‘s foto’ s in de Madrassas in Uttar Pradesh, er zijn geen normen voor het volkslied nu, gezegd.

“Het is alsof degenen die stierf aan de galg voor de vrijheid zingen ‘Vande Mataram’ waren dom. Wat doen de BJP bhakts (supporters) te zeggen hebben over dit,” het vroeg.

Voor al het laatste India Nieuws, download Indian Express App