Prakash Ambedkar poeng ut trussel innlegg mot CM Devendra Fadnavis

0
52

President i det Republikanske Partiet Bharatiya Bahujan Mahasangh Prakash Ambedkar. (Filen)

Relaterte Nyheter

  • Chopper med CM Fadnavis, Nitin Gadkari lander i 2. forsøk etter pilot flekker hengende kabel

  • Dalits vil ikke støtte BJP i neste meningsmålinger: Prakash Ambedkar

  • Internasjonal cruise terminal for å komme opp i Mumbai Port av juni 2019

President i det Republikanske Partiet Bharatiya Bahujan Mahasangh Prakash Ambedkar, onsdag hevdet at det er en trussel mot Chief Minister Devendra Fadnavis fra organisasjoner som er involvert i den siste vold på Bhima Koregaon.

“En nær aide av Sambhaji Bhide har postet en melding på sosiale medier truende Fadnavis, BJP statsråd Girish Bapat og Sudheendra Kulkarni. Fra innlegget, det viser tydelig at disse menneskene kan gå til hvilken som helst grad til å oppnå sine mål eller kan ta liv av folk som lager hekk,” sa Ambedkar, mens peker ut en social media-post.

I forrige uke, Ambedkar hadde nevnt Sambhaji Bhide av Shiv Pratisthan og Milind Ekbote av Samast Hinduistiske Aghadi som mennesker bak opptøyene, og politiet hadde også booket dem. Den FØRSTE ble registrert i Pimpri politistasjon mot Bhide, Ekbote og deres støttespillere, og ble senere sendt til Pune Landlige Politiet, som har Bhima Koregaon under sin jurisdiksjon. Klagen ble inngitt av sosialarbeider Anita Ravindra Salve (39), medlem av Bahujan Republikanske Sosialistisk Parti.

Begge har blitt booket under IPC seksjoner for forsøk på å myrde og opptøyer, og relevante deler av Forebygging av Overgrep Handle etter sammenstøt i Bhima Koregaon.

Ambedkar påstått at politiet ikke informere Fadnavis om den påståtte trusselen innlegget. “Mens tiltak mot den som har lagt ut meldingen på sosiale medier, høy ranking politi og etterretning sjef i Pune bør bli overført umiddelbart,” lagt Ambedkar.

“Det er en konflikt mellom unscrutinised Hindutva organisasjoner som Bhide og Ekbote og Hindutva organisasjoner som allerede er under offentlig watch. Det virker som at i Bhima Koregaon er gjort av unscrutinised organisasjoner. Nå, en politisk samtale behov for å bli tatt for å bestemme hvor mye vekt skal bli gitt til slike organisasjoner,” sa han.

Påstand målretting av Dalits, sa han, “Vi har blitt fortalt at rundt 3000 personer har enten blitt anholdt eller arrestert. Politiet handling som er galt.”
DCP Cyber-Kriminalitet-Akbar Pathan sa at de ikke hadde mottatt noen klage om angivelig truende innlegg som Ambedkar hadde pekt ut.

For alle de nyeste India Nyheter, last ned Indian Express App