Maleisië om ONS bedrijf tot $70 miljoen als het ontbrekende vlucht MH370

0
43

Het vliegtuig verdween op 8 Maart 2014, tijdens het vliegen van Kuala Lumpur naar Beijing met 239 mensen aan boord.

Gerelateerd Nieuws

  • Maleisië keurt nieuwe zoekactie naar vermiste vlucht MH370

  • MH370 zoeken bemanningen terug naar de haven na vruchteloze jacht eindigt

  • Na 3 jaar zoeken naar Malaysian Airlines MH370 eindigt, weinig antwoorden

De maleisische regering zei woensdag zal betalen AMERIKAANSE bedrijf Oceaan van Oneindigheid tot $70 miljoen als het vinden van het wrak of zwarte dozen van Malaysia Airlines Vlucht 370 binnen drie maanden, in een hernieuwde poging om het oplossen van het vliegtuig de verdwijning van bijna vier jaar geleden.

Minister van Transport Liow Tiong Lai zei dat er een 85 procent kans van het vinden van het puin in een nieuwe 25.000 vierkante kilometer (9,650 vierkante meter) oppervlakte _ ongeveer de grootte van Vermont _ geïdentificeerd door experts. De regering tekende een “no cure, no fee” deal met de in Houston, Texas gevestigde bedrijf hervat de jacht voor in het vliegtuig, een jaar na de officiële zoeken door Maleisië, Australië en China in de zuid-Indische Oceaan werd afgeblazen. Het vliegtuig verdween op 8 Maart 2014, tijdens het vliegen van Kuala Lumpur naar Beijing met 239 mensen aan boord.

“De primaire taak van Ocean Infinity is de identificatie van de locatie van het wrak en/of beide van de flight recorders … en een aanzienlijke en geloofwaardig bewijs voor het bevestigen van de exacte locatie van de twee belangrijkste items”, vertelde hij op een persconferentie.

Als de missie is geslaagd, binnen de drie maanden, betaling zal geschieden op basis van de grootte van het gebied dat doorzocht. Liow zei dat de regering zal betalen Oceaan Oneindig $20 miljoen voor 5.000 vierkante kilometer (1,930 vierkante mijl) van een succesvolle search, $30 miljoen voor 15.000 vierkante kilometer (5,790 sq. km), $50 miljoen voor 25.000 vierkante kilometer (9653 sq. km) en $70 miljoen als het vliegtuig of-recorders worden gevonden dan de aangegeven ruimte.

Oceaan Oneindig Chief Executive Oliver Plunkett zei het zoeken schip op de Zeebodem Constuctor, die links van de Zuid-Afrikaanse havenstad Durban afgelopen week, wordt verwacht dat de zuidelijke Indische Oceaan door Jan. 17 om te beginnen met de jacht. Hij zei: acht autonomous underwater vehicles, die drones uitgerust met high-tech camera ‘ s, sonars en sensoren, zullen worden verzonden naar kaart van de zeebodem in een sneller tempo. Plunkett zei de onderwater drones kunnen dekken 1.200 vierkante kilometer (463 sv. km) een dag en het voltooien van de 25.000 vierkante kilometer binnen een maand.

“We hebben een reële kans op het vinden,” zei hij. “Hoewel er geen garanties van het lokaliseren van de vliegtuigen, wij geloven dat ons systeem van meerdere autonome voertuigen gelijktijdig werken is goed geschikt voor de taak bij de hand.”

De officiële zoektocht was zeer moeilijk, omdat er geen uitzendingen waren ontvangen van het vliegtuig na de eerste 38 minuten van de vlucht. Systemen ontworpen voor het automatisch doorgeven van de vlucht positie gefaald na dit punt, zei een eindrapport van het Australian Transport Safety Board afgelopen januari.

“Ik voel me heel blij, maar tegelijkertijd heel paniekerig of het kan worden gevonden of niet. Nu is het terug tot en met vier jaar geleden, waar we wachten elke dag (om uit te vinden) of vuil kan worden gevonden,” zei Shin Kok Chau, wiens vrouw Tan Ser Kuin was een stewardess op MH370.

Onderwater wrak hunter David Mearns zei de nieuwe zoeken rekening gehouden met oceanografisch modellen gebruikt voor het drastisch verkleinen van de mogelijke locaties van de crash en implementeren van state-of-the-art onderwater voertuigen die het mogelijk maken de onderneming te dekken veel meer zeebodem in een sneller tempo.

“Er zijn geen garanties bij het zoeken van dit type. Echter, ondanks die onzekerheid, dit komende zoeken is de beste kans nog dat het vliegtuig wrak gevonden zal worden,” zei Mearns, directeur van Blauw Water Terugvorderingen Ltd.

Voor al het laatste Nieuws, download Indian Express App