Kjærlighet er ren, men feil hvis det inndeler samfunnet, sier RSS-leder

0
46

Senior RSS functionary J Nandkumar på boklansering i den nasjonale hovedstaden onsdag.

Top News

  • FIR mot Tribune-reporteren over Aadhaar data brudd historie

  • Padmavati blir ‘Padmavat’, satt til sammenstøt med Akshay Kumar er PadMan på januar 25

  • Foto: Anushka Sharma tilbake på sett av Shah Rukh Khan er Null etter drømmende bryllup

Senior RSS functionary J Nanda Kumar på onsdag utgitt en bok om “kjærlighet jihad” i den pågående World Book Fair i Delhi og sa at kjærlighet er “pavitra” (from), og bør ikke brukes som et verktøy for å splitte samfunnet.

Kumar hentydet til Hadiya tilfelle der Kerala høyesterett hadde i fjor opphevet ekteskapet av en Muslimsk mann til en Hinduistisk kvinne som hadde omfavnet Islam.

Kumar, RSS nasjonale vip-medlem og nasjonale convener av RSS er Prajna Pravah, var gjest for å slippe 86-siders bok med tittelen “Ek Mukhauta Aisa Bhi’ (En Maske Som Dette), med tittelen “Love Jihad Par Kendrit Kahani Sangrah” som er forfattet av Vandana Gandhi, en lærer i sosiologi og utdanning i Bhopal.

Boka inneholder 15 fortellinger om temaet “kjærlighet jihad”.

På Book Fair, Kumar sa: “Vi har ikke en slik oppfatning at kjærlighet er galt. Men kjærligheten vil bli feil hvis det er brukt som et verktøy for å splitte samfunnet og skade et land.”

Kumar hevdet at i 2009 Rettferdighet K T Shankaran hadde for første gang sa at en jihad som foregikk. Kumar også hevdet at flere DGPs ga sine rapporter til statsråder opptatt med påstand om at en slik konspirasjon som foregikk. “Det er tenkt på, men så heter media ikke har blitt enige om å ta det opp til diskusjon. De prøver å skjule det…. De begrepet det politiske,” Kumar sa.

RSS-leder sa når en senior offiser møtte ham nylig, viste han ham den siste Kerala høgsteretts dom av 2017 som hadde annullert ekteskapet mellom to voksne. Kumar spurte hvor mange mainstream media organisasjoner diskutert dommen. “Men når Høyesterett stilte som lagmannsretten er å oppheve et ekteskap mellom to voksne, så diskusjonen begynte på det,” sa han.

Kumar hevdet at jenter har begynt å si at de var tvunget til å konvertere og de ble bedt om å bli tatt til Syria.

For alle de nyeste India Nyheter, last ned Indian Express App