‘Interview’ met Robert Mueller ‘onwaarschijnlijk’ te gebeuren: Donald Trump

0
40

De AMERIKAANSE President Donald Trump (AP/Bestanden)

Top Nieuws

  • FIR tegen Tribune reporter over Aadhaar data breach verhaal

  • Padmavati wordt ‘Padmavat’, te botsen met Akshay Kumar ‘ s PadMan op 25 januari

  • Foto ‘s: Anushka Sharma terug op de sets van Shah Rukh Khan’ s Nul na dromerige bruiloft

President Donald Trump vandaag aangegeven dat het “onwaarschijnlijk” dat hij in staat zou stellen Special Counsel Robert Mueller “interview” hem in het lopende onderzoek naar de mogelijke verbanden tussen de Bazuin campagne en Rusland in 2016 de AMERIKAANSE presidentsverkiezingen.

Mueller en parlementaire commissies onderzoeken van de kwestie heb nog om te komen tot een conclusie over de vraag of een collusie tussen de Trump campagne en Rusland plaats. Mueller, een voormalige zeer ingericht FBI-directeur, heeft al interviewde een aantal van de naaste medewerkers en familieleden van Trump over de kwestie.

In de laatste week nieuws rapporten zijn verschenen in de media dat Mueller op zoek was naar een interview met Trump als onderdeel van zijn onderzoek. Trump ‘ s advocaten werden gezegd te hebben gevraagd of het zou kunnen worden in de geschreven vorm.

Op een gezamenlijke persconferentie in Washington met de noorse eerste Minister Erna Solberg, Trump aangegeven dat het interview was onwaarschijnlijk. “We zullen zien wat er gebeurt. Ik bedoel, zeker, ik zal zien wat er gebeurt. Maar als zij geen collusie en niemand vond een collusie op elk niveau, lijkt het onwaarschijnlijk dat u zou zelfs een interview,” Trump zei.

Hij noemde de aantijgingen als een “Democratische hoax opgevoed als een excuus voor het verliezen van een verkiezing”. “De Democraten moeten winnen, want ze hebben zo een enorm voordeel in het Electoral College,” de president van de VS gezegd.

Hij ontkende enige coördinatie tussen de Bazuin Campagne en Rusland tijdens de presidentsverkiezingen. “Het is vastgesteld dat er geen samenzwering,” Trump zei. “Voor 11 maanden, we hebben dit nep wolk over deze regering,” Trump zei. De AMERIKAANSE president zei dat hij zal spreken met zijn advocaten over de kwestie.

Hij bespot Hillary Clinton, die haar tegenstander in de verkiezingen, om te worden ondervraagd door de FBI in de e-mail geval in 2016. “En als je praat over interviews, Hillary Clinton had een interview waar ze was niet beëdigd. Ze was niet bepaald de eed. Ze hadden geen aantekeningen. Ze hadden geen record. Het werd gedaan op de 4th of July weekend. Dat is misschien belachelijk, en veel mensen beschouwden het als een zeer ernstige overtreding. En het was echt,” Trump zei.

“Er is een samenzwering, maar het is echt met de Democraten en de Russen veel meer dan bij de Republikeinen en de Russen. Dus de heksenjacht blijft,” zei hij.

Ondertussen Trump ‘ s reactie komt als zijn advocaat bespreken hoe ze zullen reageren op een interview verzoek van Mueller, die de President de advocaten verwachten, CNN gemeld.

Trump ‘ s advocaten zijn op zoek naar manieren om het beperken van de President van de blootstelling, met inbegrip van het aanvragen van Mueller zich houden aan bepaalde parameters voor het interview, aldus het rapport.

Voor al het laatste Nieuws, download Indian Express App