Frisse lucht bang voor Devendra Fadnavis; chopper neemt af, terwijl de landing

0
44

Maharashtra Chief Minister Devendra Fadnavis (Express Foto door Prashant Nadkar/Bestand)

Gerelateerd Nieuws

  • Chopper met CM Fadnavis, Nitin Gadkari landt in de 2e poging na de pilot plekken hangende kabel

  • Internationale cruise terminal te komen in Mumbai Poort juni 2019

  • Prakash Ambedkar punten uit bedreiging post tegen CM Devendra Fadnavis

In de laatste in een reeks van incidenten met hem, Maharashtra Chief Minister Devendra op donderdag overleefd andere air schrikken terwijl zijn helikopter was over het aan land bij Bhayander in de buurt van Mumbai. De piloot, op te merken dat er een kabel draad in de omgeving van de school grond, waar de helikopter met Fadnavis was om te landen, nam het weer weer, zei de politie.

Minister Nitin Gadkari was ook in de helikopter, zei de politie, het toevoegen van niemand raakte gewond bij het incident. Vorige maand, een helikopter overvliegen Fadnavis naar Aurangabad werd gedwongen om het land snel na het opstijgen vanaf Nashik blijkbaar te wijten aan overbelasting.

De privé helikopter moest weer uit met succes voor de geplande reis na het uitladen van een van de passagiers en sommige bagage. Als de helikopter was niet in staat om de vereiste hoogte te vliegen, sommige bagage is ook off-geladen, een ambtenaar had gezegd.

Op 7 juli voor het opstijgen in een helikopter van Alibaug in de buurt van Mumbai, Fadnavis miste geraakt te zijn door de chopper met de staart rotor wanneer de piloot op onverklaarbare wijze begonnen de motoren voor de chief minister had aan boord.

Bewakers begeleidende Fadnavis had duwde hem weg van schade. Op 25 Mei, de rotor van een helikopter met Fadnavis verward met hoogspanningskabels en het neergestort tijdens take-off van Nilanga in Latur wijk.

Op 10 Mei een helikopter die is toegewezen aan ferry Fadnavis naar Nagpur crashte vóór het bereiken van de pick-up locatie in Gadchiroli. Maharashtra Regering woordvoerder Brijesh Singh zei geen helikopter-ongeluk waarbij de Chief Minister vond vandaag plaats.

“Een video van het incident) laat duidelijk zien dat de helikopter niet afgebroken landing en weer,” zei hij tegen verslaggevers hier.

Fadnavis zei hij “gestopt met reageren op roddels”, terwijl zijn kantoor zei ook geen dergelijk incident plaats vond.

Voor al het laatste India Nieuws, download Indian Express App