De plicht van de ontduiking: Sasikala de man van Natarajan afkopen voor CBI hof

0
43

Het Centraal Bureau van Onderzoek.(Representational Afbeelding)

Gerelateerd Nieuws

  • Sasikala op een ‘gelofte van de stilte’ in de gevangenis, zegt Dhinakaran

  • TTV Dinakaran voldoet aan Sasikala in Bengaluru gevangenis

  • Jaya sonde panel wil info van Sasikala, Apollo Hospital

V K Sasikala de man van M Natarajan op donderdag ingeleverd voor een CBI hof in Chennai in verband met een duty-ontduiking geval, ANI heeft gemeld. Natarajan waren beschuldigd van het ontduiken van invoerrechten te worden tijdens het importeren van een auto van de luxe van het Verenigd Koninkrijk in 1994. De voormalige had verklaard dat de auto gebruikt voertuig en ontweken een belasting van Rs. 1.06 crore.

Het Hooggerechtshof had in December op borgtocht vrijgelaten tot hem en drie andere verdachten in de zaak, sturen ze storting Rs 25 lakh elk in zijn Register. Eerder in November, de Madras High Court had wees een rechtbank om veroordelingen Natarajan, samen met de drie verdachten — zijn neef V Bhaskaran, Yogesh Balakrishnan en Sujaritha Sundararajan — voor het importeren van een gloednieuwe Toyota Lexus.

Het CBI en de Handhaving Directoraat (ED) hadden zich ingeschreven afzonderlijke gevallen tegen Natarajan en de andere drie beschuldigd nadat bleek dat de documenten gepresenteerd door hen zouden zijn vervaardigd. Volgens de CBI, alle vier waren vervangen door de originele verkoop factuur met een kopie van een factuur vervaardigd door het veranderen van het voertuig, de datum van fabricatie tot juli 1993.

De ED had ook diende een zaak op grond van de Foreign Exchange Wet op de (WILL) 1973 en de Foreign Exchange Management Act, 1999. Natarajan is het overslaan van alle voorgaande optredens onder vermelding van gezondheid redenen. Hij onderging een levertransplantatie in een privé ziekenhuis van Chennai in oktober.

Voor al het laatste India Nieuws, download Indian Express App