Vervoer staking komt op de 7e dag in Tamil Nadu, bussen blijven weg

0
39

Tamil Nadu Chief Minister K Palaniswami een beroep op de arbeiders weer aan het werk. (Foto Bestand)

Gerelateerd Nieuws

  • Tamil Nadu kondigt Rs 750 crore voor het pensioen bijdragen van werknemers in het vervoer

  • Chennai regent: Hebben gegeven gedetailleerd rapport naar het Centrum op zoek naar fondsen, zegt CM Palaniswami

  • Chennai regent: meer Dan 600 medische teams om de slachtoffers te helpen, zegt CM K Palaniswami

Het vervoer van medewerkers op woensdag gehouden protesten in de voorkant van de arbeid, commissaris van de kantoren in Tamil Nadu als hun onbeperkte staking over loon herziening ging de zevende dag.

Veel medewerkers geleid door M Shanmugam, algemeen secretaris van de DMK-backed Arbeid Progressieve Federatie (LPF), gheroed de arbeid commissioner ‘ s office hier en getogen leuzen tegen de overheid. Op dinsdag, de arbeiders hadden gehouden ‘dharna’, samen met hun familieleden in de voorkant van de divisie kantoren van diverse transport bedrijven in de staat.

De staking gesprek werd gegeven door de werknemers aangesloten bij sommige vervoer vakbonden, die hebben geweigerd het loon wandeling voorgesteld door de Tamil Nadu overheid. De roer heeft getroffen forensen, hoewel de regering geprobeerd om het transport services die worden uitgevoerd door inschakeling van tijdelijke bestuurders en conducteurs, naast de werknemers die niet aan het staken.

De pendelaars, werden echter gestoord door de vermindering van het aantal bussen op de wegen. Ondertussen, de onzekerheid over het vooraf reserveren van tickets voor speciale bussen voor ‘Pongal,’ die valt op januari 14, bleef voor de tweede dag op woensdag. Reizigers waren niet in staat om tickets boeken loketten gesloten bleven op de Chennai Mofussil Busstation.

Southern Railway die meer diensten te gaan met de extra rush door de aanhoudende staking. Op dinsdag, Chief Minister K Palaniswami vertelde de Vergadering werd besloten dat de lonen zou worden verhoogd door 2.44 keer. “Salaris is gewandeld. Het is niet eerlijk om te vragen dat het moet nog verder worden verhoogd…ik doe een beroep op werknemers…ze moeten weer aan het werk,” zei hij. Het citeren van de Madras High Court januari 5 richtlijn dat werknemers moeten weer aan het werk, Palaniswami zei de volgorde moet worden gerespecteerd.

Echter, de werknemers, die de vraag naar een 2.57-tijd wandelen, versterkt hun protest en demonstraties gehouden. Maar liefst 17 vakbonden hadden gestart met de staking van onbepaalde duur is sinds januari 4 nacht, met scores van Tamil Nadu State Transport Corporation (TNSTC) personeel toetreding tot het protest.

Voor al het laatste India Nieuws, download Indian Express App