Pragati Maidan transplantat fall: Domstolen beviljar borgen för att två tjänstemän

0
62

Det hade den 5 januari reserverade dess ordning på borgen tillämpningar av Kulkarni och Agrawal efter att ha hört argumenten från försvar förespråkar och CBI.

Relaterade Nyheter

  • CBI arresteringar sub-divisional domare office anställd och samtidigt acceptera en muta i Delhi

  • Polis sub-inspector påstås påkommen med muta, greps av ACB

  • Chandigarh: Punktskattepliktiga officer under muta scanner skiftade

Ett Delhi domstolen på onsdagen beviljas borgen till två prop tjänstemän i ett fall av påstådd korruption i Rs 2,150 crore projekt för att förnya ITPO Komplex på Pragati Maidan i New Delhi. Särskilda Domare Arvind Kumar beviljas lättnad för de offentligt anställda, Pradeep Mishra och Akashdeep Chouhan, på ett personligt band av Rs 1 lakh var och en borgen med samma belopp.

NBCC ordförande-cum-vd Anoop Mittal har också gjorts en tilltalade i målet. Domstolen har redan beviljats borgen till Sanjay Kulkarni, vd Capacite Strukturer och misstänks mellanhand, Rishabh Agrawal, i det här fallet.

Det hade den 5 januari reserverade dess ordning på borgen tillämpningar av Kulkarni och Agrawal efter att ha hört argumenten från försvar förespråkar och CBI. Byrån hade bokat Mishra och Chouhan i ärendet den 22 December 2017 för att ha levererar muta.

Det påstås i FIR att avtalet för att utveckla det främsta landet på Pragati Maidan utställning komplex tilldelades Shapoorji Pallonji och Co. Pvt. Ltd. och Shapoorji Pallonji Qatar WLL för Rs 2,149.93 crore av NBCC. Mumbai-baserade Capacite Strukturer var att försöka få att fungera från Shapoorji Pallonji på underleverantörer.

Kulkarni hade närmat sig Agrawal, misstänkt mellanhand som har goda kontakter med den offentliga sektorn, för att få underleverantörer för företaget, CBI hade påstått.

För alla de senaste Indien Nyheter, ladda ner Indiska Snabb App