IndiGo vlucht terug naar de Internationale Luchthaven Chhatrapati Shivaji na motorstoring

0
49

Na het incident, een ander luchtvaartuig is voorzien voor de gestrande passagiers in Mumbai te reizen naar Bangalore. (Image Bestand)

Gerelateerd Nieuws

  • Passagier lijdt een hartaanval overlijdt aan boord van Indigo vlucht

  • Video van IndiGo airlines crew aanvallen passagier op de luchthaven van Delhi verlaat Twitterati ziedende

  • Air India desinvestering: IndiGo Airlines toont interesse, schrijft govt

Een Bengaluru-gebonden IndiGo vlucht met 180 passagiers aan boord had om terug te keren naar de Internationale Luchthaven Chhatrapati Shivaji (CSIA) als een van de motoren is mislukt kort na de start op dinsdagavond. De jet veilig geland op het vliegveld van Mumbai.

“IndiGo vlucht 6E 565 (BOM – BLR) te kampen gehad met een technische probleem, terwijl in de lucht. Na alle Standaard Operationele Procedures, de piloot nam onmiddellijk de bewarende maatregel om terug te keren naar Mumbai voor de noodzakelijke controles. Een alternatieve vliegtuig is voorzien voor de voltooiing van de vlucht. Kwestie reeds ter kennis gebracht van de DGCA en wordt onderzocht door de IndiGo Flight Safety department,” lees een officiële verklaring van de IndiGo.

Na het incident, een ander luchtvaartuig is voorzien voor de gestrande passagiers in Mumbai te reizen naar Bangalore.

Eerder, op 7 januari een volledige nood werd verklaard op een Air India vliegtuigen vliegen van Goa naar Mumbai door hydraulische storing. De vlucht veilig geland op 8.15 uur op baan nummer 27 op CSIA, Mumbai.

Voor al het laatste India Nieuws, download Indian Express App