CBI zoekt kolen geval van omkoping aanklacht tegen de industrieel Naveen Jindal

0
57

Naveen Jindal, de voormalige Jharkhand CM Madhu Kenai, voormalige Kolen Secretaris H C Gupta waren onder degenen geboekt.

Gerelateerd Nieuws

  • Kotkhai verkrachting, moord & verzorgende overleden: CBI krijgt meer tijd om te onderzoeken geval

  • Nitesh Rane zoekt CBI sonde in Kamala Molens vuur geval

  • Hardlook: De cultus van de zelfbenoemde godman Virender Dev Dikshit

Het CBI op donderdag vertelde de speciale rechtbank dat de kosten van omkoping worden ingelijst tegen het Congres leider en industrieel Naveen Jindal en anderen in een zaak met betrekking tot vermeende onregelmatigheden bij de toewijzing van een Jharkhand kolen blok.

De CBI ingediend bij het hof van Bharat Parashar, die verleend is de laatste kans om te Jindal en anderen naar het bestand geschreven inzendingen door februari 16, voordat de uitspraak van de bestelling op de framing van de kosten.

De zaak gaat om de toewijzing van een kolen-blok in Jharkhand. “De kosten voor het aanbieden en aanvaarden van steekpenningen aan de ambtenaar is omschreven en strafbaar gesteld in rubriek 7 en 12 van de Preventie van Corruptie Wet moet worden ingelijst, de senior officier van justitie V K Sharma, die voor het CBI, gezegd.

Jindal, de voormalige Jharkhand CM Madhu Kenai, voormalige Kolen Secretaris H C Gupta waren onder degenen geboekt.

Voor al het laatste India Nieuws, download Indian Express App