Arbeidere i fyrverkeri enheter i Tamil Nadu observere fort

0
42

Den fyrverkeri enheter hadde vært stengt på ubestemt tid siden desember 26 over sine krav som også inkluderer en tidlig behandling av en sak i SC knyttet til landsdekkende-forbud mot salg, besittelse og sprengning av kjeks for å hindre luftforurensning.

Top News

  • FIR mot Tribune-reporteren over Aadhaar data brudd historie

  • Padmavati blir ‘Padmavat’, satt til sammenstøt med Akshay Kumar er PadMan på januar 25

  • Foto: Anushka Sharma tilbake på sett av Shah Rukh Khan er Null etter drømmende bryllup

Nesten 4000 ansatte på omtrent 860 fyrverkeri enheter i og rundt Sivasaki i Tamil Nadu på onsdag intensiverte sin rør ved å observere raskt over deres krav med unntak av fyrverkeri fra grensene for Miljøet Protection Act.

Enhetene hadde vært stengt på ubestemt tid siden desember 26 over sine krav som også inkluderer en tidlig behandling av en sak i Høyesterett i slekt å landsdekkende-forbud mot salg, besittelse og sprengning av kjeks for å hindre luftforurensning.

Adressering røreverk i dag, produsenter sa at de ønsket å bli kjent Sentrum med sin skjebne.

På grunn av Høyesterett saken, handelsmenn har ikke vært å plassere ordrer og betale forhånd, som brukes til å hjelpe fyrverkeri enheter som arbeidskapital. Det er ingen mulighet for at saken vil bli hørt i nærmeste fremtid og det eneste alternativet er åpne for å frita bransjen fra Environment Protection Act, sa de.

De streikende arbeiderne oppfordret den sentrale regjeringen til å gjøre en liten endring i Loven, akkurat som de gjorde for å tillate jallikattu (bull-troll).

Apex-domstolen hadde, 9. oktober i fjor sa nei kinaputter ville bli solgt i Delhi-NCR under Diwali at året, mens forby salg til 1 November.

For alle de nyeste India Nyheter, last ned Indian Express App