Tarun Tejpal våldtäkt fall rättegång för att börja från Feb 26

0
45

Tarun Tejpal

Relaterade Nyheter

  • Bombay högsta Domstolen avfärdar Tarun Tejpal grunden för att upphäva våldtäkt avgift, kasta rättegång

  • Tidslinje av Tarun Tejpal våldtäkt fall

  • High Court reserver för på Tejpal bön söker kväsandet av våldtäkt, övriga avgifter

Efter år av förseningar, tidigare Tehelka editor-in-chief Tarun Tejpal kommer äntligen en rättegång från februari i en påstådd våldtäkt ärende som rör en numera före detta kollega junior, Goa domstolen sade på tisdagen.

Ytterligare District och Sessioner domare Vijaya Pol slagit fast att det i kameran rättegången kommer att inledas den 26 februari och utfrågningar kommer att fortsätta under fyra dagar på trav under vilken offret kommer att avsätta och kommer att undersökas.

I 2013, när han var chefredaktör för tidningen Tehelka, Tejpal anklagades för våldtäkt av en kvinnlig kollega, som i sin anmälan till polisen hävdade att hon våldtagits av journalisten i hissen i en fem-stjärniga resort i Goa, där tidningen var värd för en internationell konklaven som anordnas av Tehelka.

LÄS OCKSÅ | Tidsaxeln av Tarun Tejpal våldtäkt fall

Efter registrering av GRAN, Tejpal greps och förblev i det polisiära och rättsliga vårdnaden för nästan ett år, innan de släpptes mot borgen. Tejpal senare avgick som tidningen chef.

För alla de senaste Indien Nyheter, ladda ner Indiska Snabb App