ONS Huis in de Commissie Buitenlandse Zaken Voorzitter Ed Royce kondigt pensioen

0
33

Ed Royce heeft een grote voorstander geweest van Premier Narendra Modi en speelde een belangrijke rol in de India-AMERIKAANSE civiele nucleaire deal. (AP Photo/Bestand)

Top Nieuws

  • FIR tegen Tribune reporter over Aadhaar data breach verhaal

  • Padmavati wordt ‘Padmavat’, te botsen met Akshay Kumar ‘ s PadMan op 25 januari

  • Foto ‘s: Anushka Sharma terug op de sets van Shah Rukh Khan’ s Nul na dromerige bruiloft

Ed Royce, de veteraan van de US House Foreign Affairs Committee Voorzitter en een vriend van India, zei dinsdag dat hij niet zal proberen herverkiezing, steeds de achtste Republikeinse Voorzitter wie heeft er voor gekozen om eerder met pensioen gaat tussentijdse poll.

Royce, 66, één van de oprichters van de Congressional Caucus op India en Indian-Amerikanen, zei dat hij het wilde uitgeven van de resterende maanden van zijn termijn op “dringend bedreigingen” in de VS wordt geconfronteerd.

“In dit laatste jaar van mijn Commissie Buitenlandse Zaken van het voorzitterschap, ik wil zich volledig richten op de dringende aan de bedreigingen van onze natie, met inbegrip van de wrede, corrupte en gevaarlijke regimes in Pyongyang en Teheran, Vladimir Poetin’ s voortdurende inspanningen om weaponise informatie naar een breuk in de westerse democratieën, en de toenemende terroristische dreigingen in Afrika en Centraal-Azië,” zei hij.

“Met dit in het achterhoofd, en met de steun van mijn vrouw Marie, ik heb besloten om niet te zoeken herverkiezing in November,” voegde hij eraan toe.

De 13-termijn congreslid Royce werd voor het eerst verkozen tot het Congres in 1992 van de 39ste editie van het Congressional district van Californië, dat bestaat uit gebieden aan de rand van Los Angeles.

Hij is het achtste Huis de Republikeinse Voorzitter, die heeft aangekondigd dat hij zal afzien van een herverkiezing voor het Huis vóór de tussentijdse verkiezingen.

Royce heeft een grote voorstander geweest van Premier Narendra Modi en speelde een belangrijke rol in de India-AMERIKAANSE civiele nucleaire deal.

Hij is een van de sterkste stemmen op India-ONS relatie en Indiaas-Amerikanen in het Congres.

Hij is ook betrokken geweest bij het melden van problemen van de vrijheid van godsdienst en stoepranden op Ngo ‘ s in India. In het Congres, Royce vaak de kwestie van terreur heiligdommen in Pakistan.

“Hij verdient vooral lof voor zijn jarenlange bevordering van de mensenrechten, in het bijzonder in de strijd voor het einde van mensenhandel en de bescherming van de meest kwetsbare mensen over de hele wereld,” zei de Meerderheid van het Huis Leider Kevin McCarthy.

Voor al het laatste Nieuws, download Indian Express App