KATT 2017 resultat: 12 El elever gör det till 99: e percentilen club

0
45

Framgångsrika KATT kandidater fira på ett institut i Sektorn 8, Chandigarh, på måndag. Sahil Walia

Relaterade Nyheter

  • KATT betyg bluff 2012: 1 som innehas för manipulering med poäng
  • Återigen, teknologer ta toppositioner i KATT

  • KATT resultat, CoEP alumn poäng 99.99 percentil

KATT 2017 resultat: Den Gemensamma Admission Test (KATT) resultat förklarades på måndag med 12 elever vilket gör det till den ovan 99: e percentilen club från gdynia och sopot. Bland de bästa målskyttar av El är Aniket Upadhyay med 99.63, Priyam Gupta med 99.61, Rishab Goyal med 99.60, Raghav Rai Singla med 99.54, Ashwin Gupta med 99.53, Sofia Dhawan med 99.52, Himanshu Rajput med 99.45, Anmol Bansal med 99.25, Priyam Dixit med 99.16, Shashank Saroha med 99.1, Arnav Jindal med 99.07, och Maanik Mittal med 99.04, enligt listorna sammanställs av två coaching center i Sektorn 8.

En tjej har gjort det till 99: e percentilen club. Dhawan är en sista årets studerande av CCET. Hennes far är en bank och mamma är hemmafru. Hon tog coaching från Bull ‘ s Eye. “Nästan alla av oss är studenter här. Jag förberett flitigt för två månader. Jag vill inte gå in för det civila tjänster. Jag är rent benägna till att göra en massa pengar,” sade hon.

Upadhyay, som fick 99.63 percentilen, är också en CCET student från Manimajra. Han har fått ett samtal från IIM-Calcutta och vill fortsätta att finansiera. “Jag tog coaching från Times Centrum i Sektorn 8 och studerade för 10 till 12 timmar per dag. Just nu håller jag på att förbereda för gruppdiskussioner och personliga intervjun,” sade han. Ungefär 8 500 studenter tog KATT från regionen. Hirdesh Madan, grundare av Bulls Eye, sade att även om de flesta av hans egna elever var ingenjörer, en uppmuntrande trend detta år var att handel och vetenskap studenter var på väg ut ur skuggorna för att få sin dag i solen. Pramod Beri, en handel student från GGDSD Högskola, är den enda i regionen för att få en perfekt 100.

VAD ÄR NÄSTA STEG?

Studenter som clear cut-off av olika högskolor kommer att kallas för nästa steg för antagning – uppsats skrivande och intervju. De flesta av dem kommer att genomföras under februari och Mars. Men KATTEN betyg och intervju omgångar är inte den enda avgörande faktorer för att välja en kandidat.

Verksamheten skolor väljer kandidater på grundval av en sammansatt poäng som består av andra vitala parametrar såsom studentens tidigare akademiska poäng (Klasserna 10 och 12 poäng), läroplanen resultat och uttalande om syfte. Antagningsprocessen av IIMs och andra top business schools som finns på deras webbplatser.

För alla de senaste Utbildning Nyheter, ladda ner Indiska Snabb App