J&K søker Sentrum er nod for Rs 1,850-crore makt upgradation plan

0
54

J&K Deputy Chief Minister Nirmal Singh (Express Bilde av Praveen Negi/Fil)

Relaterte Nyheter

  • Jammu & Kashmir regjeringen lanserer SAUBHAGYA å gi gratis strøm

  • Ingen vil få lov til å polarize situasjonen i Dalen: JK BJP

  • J-K India krone: Nirmal Singh

Jammu og Kashmir regjeringen har søkt Sentrum er plass til et Rs 1850.57 crore overføring upgradation plan som søker å imøtekomme den forventede legg på 3000 MVA, Deputy Chief Minister Nirmal Singh sa på tirsdag.

Svare på et spørsmål av Hakeem Mohammad Yaseen Shah i delstatsforsamlingen i løpet av spørsmålet time, Singh sa overføring planen har vært sendt til Central Electricity Authority (CEA) for godkjenning. På Rs 1,850.57 crore, Rs 414 crore har vært øremerket under PMDP og dekker upgradation av makt infrastruktur i Srinagar-distriktet, dets tilstøtende områder og industriområdene av Lasipura. Dette omfatter bygging av tre grid sub-stasjoner i Srinagar og en annen på Lasipura. Avdelingen har gjennomført en styrking av Kulgam grid-banestasjon, sa han.

En ytterligere kilde til makt 630 MVA vil bli tilgjengelig med idriftsettelse av 400 KV Jallandhar-Samba-Kunzar overføring linje, og 630 MVA grid-stasjon ved Sterlite Selskapet på Kunzar av januar til slutten.

I Jammu, ny nett er foreslått i stedet for gamle og eksisterende dermed direkte tråkke ned spenningen. For å unngå overbelastning problemer av den elektriske infrastrukturen, slik som å forbedre strømforsyning, system upgradation og styrke har blitt sanksjonert under ulike sentrale ordninger som beløper seg til Rs 2,408.73 crore.

Når den planlagte arbeider under disse ordningene er fullført, strømforsyning skal betydelig bedre både i urbane og rurale områder.

For alle de nyeste India Nyheter, last ned Indian Express App