BJP beschuldigt Rahul Gandhi van het verspreiden van haat, zegt zijn toespraak in Bahrein onverantwoord

0
44

Minister Ravi Shankar Prasad. (Foto Bestand)

Gerelateerd Nieuws

  • Narendra Modi, Rahul Gandhi betaalt hulde naar Lal Bahadur Shastri

  • Rahul Gandhi om te bezoeken zijn Lok Sabha achterban Amethi volgende week

  • Rahul Gandhi in Bahrein: Govt bezig met het omzetten van angst in werkloze jongeren in haat tussen de gemeenschappen

De BJP op dinsdag noemde Rahul Gandhi ‘ s speech in Bahrein als “onverantwoord”, en beweerde dat het Congres de president was het verspreiden van “haat” onder de Indianen met zijn uitspraken in het buitenland zoals hij deed in het land.

Minister Ravi Shankar Prasad contrasterende het Congres chief ‘ s adres op maandag nacht met dat van de Prime Minister Narendra Modi 270-Indiase oorsprong (PIO) parlementsleden waarin hij zich richtte op het stimuleren van de banden tussen India en andere landen. “De natie is het kijken naar die werkt om het te breken. Het is het Congres dat zich heeft verspreid haat in het land voor de langste periode,” zei hij tegen verslaggevers tijdens het gebruik van het Congres’ samenwerking met Gujarat MLA Jignesh Mewani te vallen Gandhi.

Hij zei Jignesh, een Dalit-leider ondersteund door het Congres in de Gujarat montage polls, hadden de handen ineengeslagen met Omar Khalid, beschuldigd van het verhogen van anti-India slogans in de JNU, en zei Gandhi heeft versterkt Mewani en zijn bondgenoten. Op maandag, Gandhi, beschuldigde de regering van de verdeling van mensen op basis van kaste en religie, beweerde was het omzetten van de woede van de werkloze jongeren in haat tussen de gemeenschappen.

Prasad ondervraagd Gandhi ‘ s opmerkingen en zei dat ze had verwacht dat hij niet zou harp op de politieke verschillen en “verspreiden van haat in een ander land, zoals hij deed in India”. “De BJP veroordeelt Rahul Gandhi’ s onverantwoordelijke uitlatingen…. Hij is het verspreiden van haat onder de mensen,” zei hij.

Slaan terug op het Congres van de leider, de wet minister vroeg zich af of het Congres’ staan op de triple talaq bill gewerkt om de liefde te verspreiden of haat in de samenleving. Hij beschuldigde het Congres van falende een standpunt in te nemen over een kwestie van de vrouw te respecteren en justitie. Gandhi ‘ s vader en de toenmalige Premier Rajiv Gandhi had begaan een “zonde” door het passeren van een wet, onder druk van Islamitische instanties te ontkennen dat een Hooggerechtshof om alimentatie te Shah Bano na haar man gescheiden van haar, zei hij. Hetzelfde Moslim lichaam is nu tegen de triple talaq bill, Prasad gezegd, beweren dat het Congres besluit om de kraam van het in de Rajya Sabha was een geval van dubbele moraal beïnvloed door de stemming bank de politiek.

Het citeren van Mudra leningen gegeven aan tientallen miljoenen mensen, stijgen in de weg -, de bouw en opening van call centers in tier twee steden, Prasad zei dat dit heeft geleid tot de creatie van werkgelegenheid als hij weerlegde Gandhi ‘ s beschuldiging dat de regering had niet gemaakt zijn genoeg banen.

Voor al het laatste India Nieuws, download Indian Express App