Air Deccan besteld om te beginnen Jamshedpur-Kolkata vlucht door 15 februari

0
36

Jayant Sinha zei de steel city Jamshedpur is een belangrijke industriële en zakelijke centrum, en vlucht-service is vereist voor het verbeteren van de lucht-connectiviteit. (Representational foto)

Gerelateerd Nieuws

  • Uitgefaseerd buitenlandse piloten: DGCA plannen om te zoeken naar nummers

  • Privatisering kan brengen Air India terug naar zijn oude glorie, vorderingen Jayant Sinha

  • Privatisering kan brengen Air India terug naar zijn oude glorie: Jayant Sinha

Minister Jayant Sinha op dinsdag gaf een ultimatum Air Deccan om te beginnen met de activiteiten in de ‘Udaan’ regeling op Jamshedpur-Kolkata route door 15 februari, zeggen een nieuwe bieder zou worden geselecteerd als de low-cost luchtvaartmaatschappij niet aan de deadline.

Air Deccan was operationeel op Jamshedpur-Kolkata route door 30 September vorig jaar. De minister van staat voor civil aviation zei dat de vervoerder niet over de 19-zits vliegtuig nodig is voor de vlucht dienst en had voor het importeren van de vliegtuigen, werven van piloten en andere bemanningsleden, die de vertraging heeft veroorzaakt.

“We hebben hen de laatste kans om de service te starten vanaf 15 februari. En we zullen toe te wijzen aan een andere luchtvaartmaatschappij als ze niet voldoen aan de termijn,” zei hij tegen verslaggevers.

India ‘ s eerste low-cost carrier Air Deccan, die had gestaakt, nadat het was overgenomen door de toenmalige Kingfisher Airlines in 2008, nam vleugels weer als een woon-luchtvaartmaatschappij op 23 December met de eerste vlucht opstijgen vanaf Mumbai voor Jalgaon.

Sinha zei de steel city Jamshedpur is een belangrijke industriële en zakelijke centrum, en vlucht-service is vereist voor het verbeteren van de lucht-connectiviteit.Hij was hier om deel te nemen in de ‘Stad van Gegevens voor India Conclaaf 2018’ georganiseerd door Tata Steel, Tata Trust en de Confederation of Indian Industry (CII).

Verwijzend naar de ‘Udaan” regeling, hij zei toepassingen voor Bokaro/Dhanbad-Kolkata en Ranchi-Dumka air services zijn ontvangen tijdens de tweede ronde van de biedingen. Bewerkingen op deze routes zijn waarschijnlijk worden gelanceerd in vijf tot zes maanden, Sinha zei, toevoegend dat meer steden zoals Daltongunj en Hazaribag zou worden gekoppeld aan de vlucht diensten. Daarnaast heeft de overheid plannen om uit te breiden het helikopterplatform in Jharkhand te bevorderen spirituele toerisme en link religieuze plaatsen met air services, zei hij.

Sinha, die was in de stad ook inspecteer de voorgestelde locatie voor een nieuwe luchthaven in Dalbhumgarh in Ghatsila sub-divisie van Oosten Singhbhum wijk en de haalbaarheid voor de expansie van de Tata Steel Sonari Aerodrum, zei de bouw van de luchthaven zou beginnen aan het eind van volgend jaar.

De aankoop van grond proces voor de greenfield luchthaven is al begonnen en “zullen we vaststellen dat een baan en een aansluiting op een investering van Rs 200-250 crore in de eerste fase,” zei hij. Ongeveer 150 hectare grond is vastgesteld voor het project, Sinha zei. De minister zei dat een nieuwe luchthaven zou ook worden gebouwd in de wijk nagwa in Hazaribag wijk, waar 200 hectare grond is vastgesteld.

Voor al het laatste India Nieuws, download Indian Express App