UP-to-drop-zaak tegen ex-politieagent die de overstap van het Congres van de BJP

0
33

TOT chief minister Yogi Adityanath. (Express Foto door Pradip Das/Bestanden)

Gerelateerd Nieuws

  • Adityanath begint BJP campagne voor het lokale lichaam polls van Ayodhya, roept Ram

  • Paradigma-verschuiving in de governance in het kader van Adityanath: TOT Plaatsvervangend CM Keshav Maurya

  • TOT: Adityanath regering overweegt ‘thaali’ Rs vijf voor de armen

De Adityanath regering opdracht heeft gegeven tot de intrekking van een strafzaak tegen de voormalige state plaatsvervangend SP Shailendra Singh, die lid is van de BJP tijdens de Lok Sabha polls in 2014.

De aanvraag in te trekken het geval is verplaatst in de Lucknow bank van Allahabad High Court vorige week. Lucknow Extra Vervolgende Officier Sandeep Pandey zei dat de rechtbank de zaak zal behandelen, op 13 februari. De overheid had het bevel zich terug te trekken op 20 December vorig jaar.

In 2008, Singh werd geboekt door Hazratganj politie in Lucknow voor naar verluidt het genieten in een ruckus bij de Informatie over de Status van de Commissie (SIC) kantoor. Een inwoner van Chandauli, Singh had tevergeefs bestreden 2012 TOT de verkiezingen op een Congres ticket van Syed Raja achterban in de wijk. Hij had ook bestreden 2009 Lok Sabha verkiezingen van Chandauli als een Congres kandidaat en verloren. In 2014, had hij zich aangesloten bij de BJP.

Gezamenlijke Directeur, de Vervolging (Lucknow), Satya Prakash, zei: “De overheid had gestuurd om voor de terugtrekking van de zaak tegen Shailendra Singh naar Lucknow wijk magistraat. De DM ons de bestelling en we verhuisden van een aanvraag voor opname in het hof in de eerste week van januari.” Singh zei dat op 25 September 2008 heeft hij, samen met anderen, had de organisator van een dharna op de SIC-kantoor in Lucknow.

“We protesteerden tegen de nieuwe regelgeving voor de indiening van de RTI-toepassingen uitgegeven door een commissaris, die naar verluidt niet akkoord met toepassingen op het briefpapier van de partijen,” voegde hij eraan toe. Terwijl de SPAR was ingediend tegen Singh en drie anderen en 150 onbekende mensen, de chargesheet was alleen ingediend tegen Singh.

Voor al het laatste India Nieuws, download Indian Express App