Sydney records heetste dag in bijna 80 jaar

0
56

De temperatuur was gewoon verlegen van de stad ‘ s all-time high van 47.8 C (118F), in 1939. (Representational Afbeelding)

Gerelateerd Nieuws

  • Homo ‘ s trouwen in middernacht huwelijksceremonies in Australië.

  • Australische bestuurder belast met moord na voetganger overlijdt

  • Student van Ludhiana verdrinkt in Australië

Gevaarlijke hitte braden delen van Australië met temperaturen die nog niet is gezien in decennia. De temperatuur in Sydney op een bijna 80-jaar hoog van 47.3 graden Celsius (117 Fahrenheit) op zondag -een schril contrast met de bittere koude die in zijn greep heeft veel van de Verenigde Staten.

De temperatuur was gewoon verlegen van de stad ‘ s all-time high van 47.8 C (118F), in 1939. New South Wales is de Politie Adjunct-Commissaris Catherine Branden zei dat de staat de heat wave plan is geactiveerd om te reageren op “ernstig tot extreem hoge temperaturen.” Duizenden waren vertrokken zonder macht, en de totale vuur verboden werden, omdat de ambtenaren gewaarschuwd van een ernstig gevaar. De bewoners werden aangespoord om te drink extra water en beperken van hun tijd buitenshuis door luchtverontreiniging als gevolg van het warme weer.

Voor al het laatste Nieuws, download Indian Express App