Man gearresteerd voor ‘lastigvallen’ ex-cricketer ‘ s dochter verzonden naar de politie tot 11 januari

0
38

Debkumar Maity

Top Nieuws

  • FIR tegen Tribune reporter over Aadhaar data breach verhaal

  • Padmavati wordt ‘Padmavat’, te botsen met Akshay Kumar ‘ s PadMan op 25 januari

  • Foto ‘s: Anushka Sharma terug op de sets van Shah Rukh Khan’ s Nul na dromerige bruiloft

De 32-jarige man gearresteerd voor naar verluidt het terroriseren van de dochter van een voormalige top cricketer werd naar Mumbai van Kolkata op maandag. Hij werd geproduceerd in het Bandra hof en heeft zijn voorlopige hechtenis in bewaring tot en met 11 januari.

Tijdens de verhoren, beschuldigd Debkumar Maity vertelde de politie dat voor het aanroepen van de voormalige cricketer ‘ s residence, hij zocht de “goedkeuring van God”. Hij beweerde dat elke keer als hij naar de hemel en zeggen: “(naam bekend bij de redactie) meri hai”, er was een donder in de hemel, dat hij geloofde, was de goedkeuring van God.

Senior Inspecteur Pandit Thakre van Bandra politiebureau zeiden: “We hebben onderzocht Maity en hij is mentaal geluid.”

Het politie team aangekomen in Mumbai op maandag ochtend na zijn verklaring werd opgenomen met de hulp van een lokale Bengaalse vertaler. De verdachte vertelde de politie dat hij zag het slachtoffer op televisie tijdens een IPL wedstrijd in 2011 en “verliefd op haar”. De politie zei dat de verdachte kreeg zelfs de naam van het slachtoffer getatoeëerd op zijn hand.

“Maity beweerd dat voor het maken van een oproep, hij zocht de goedkeuring van God, die versterkt zijn gevoel. De verdachte belde op de ex-cricketer ‘ s residence en vertelde de ontvanger van de oproep, dat het meisje zijn, waarna de ontvanger dreigde te zenden de politie hem na,” zei een officier van het Bandra politiebureau, die niet wensen te worden genoemd.

De verdachte woont met zijn moeder, een broer en vier zusters in Midnapore in West-Bengalen. De politie zei dat een van zijn neefjes hem geholpen heeft bij het verkrijgen van het aantal ex-cricketer ‘ s office. “Niemand van zijn familie is eigenaar van een internetcafé in Midnapore en benaderde hij zijn neef voor haar nummer. De neef gesurft via het internet en gaf hem de sterren en het adres van zijn kantoor nummer,” zei een officier.

De politie zei dat Maity was star-struck en had bezocht film stad in Mumbai in 2012. De verdachte bleef in Mumbai voor een dag en terwijl hij terugging hij werd ingerekend door Nagpur de politie voor het mishandelen van een mede-passagier.

Een officier zei verder, “Terwijl hij terugging naar Midnapore, de verdachte had een handgemeen met een mede-reiziger… waarna hij werd onder de hoede voor een dag door de Nagpur politie.”

Volgens de politie, Maity had zijn broer tweewieler op het vuur vier maanden geleden, nadat hij werd geweigerd op het rijden. “Maity gevraagd voor een ritje op zijn broer fiets, die zijn broer weigerde. De verdachte vervolgens stak een lucifer aan en zet de fiets in brand.”

De politie zei dat de beschuldigde had een beroep op de ex-cricketer ‘ s residence sinds de laatste week van December, bedreigend om het meisje te ontvoeren. Tijdens het telefoongesprek, de verdachte zei dat hij zou trouwen met de voormalige cricketer ‘ s dochter.

Het Bandra politie geregistreerde geval op vrijdag na een persoonlijke assistent van de oud-cricketer benaderde de politie. Na het behalen van zijn locatie, een politie-team werd verzonden naar het spoor van de verdachten.

De verdachte werd geproduceerd in een lokale rechtbank in Midnapore en na het behalen van zijn transit voorlopige hechtenis, de Mumbai politie bracht Maity van de stad. De politie zei dat de verdachte werkloos is en een college dropout. De verdachte heeft ook getekend verschillende schetsen van het slachtoffer, aldus de politie.

De verdachte is geboekt overeenkomstig de artikelen 354 (D) (stalking), 507 (criminele intimidatie door een anonieme communicatie) en 509 (woord, gebaar of handeling bedoeld om te beledigen, de bescheidenheid van een vrouw) van het IPC.

sagar.rajput@expressindia.com

Voor al het laatste India Nieuws, download Indian Express App