Kamala Molens samengestelde brand: Politie kwestie bedrijf dat geleverd waterpijp te resto-bar

0
38

Yug Pathak, mede-eigenaar van Mojo ‘ s Bistro

Gerelateerd Nieuws

  • Kamala Molens brand: Onderduiken pub eigenaren van ‘1’ Jignesh en Kripesh Sanghvi gearresteerd in Mumbai

  • Slachtoffer van de man beweegt de rechtbank tegen resto-bar eigenaar van de pre-arrestatie borgtocht pleidooi

  • Nitesh Rane zoekt CBI sonde in Kamala Molens vuur geval

DE POLITIE ondervraagd ambtenaren van het bedrijf dat de geleverde waterpijp te Mojo ‘ s Bistro. Dit, nadat de brandweer gewezen in zijn technisch verslag dat de sintels van de illegaal geserveerd waterpijp in de resto-bar waren mogelijk achter de gloed die het leven kostte aan 14 mensen op Kamala Molens compound op 29 December. Ondertussen, tijdens de verhoren, gearresteerd beschuldigd Yug Pathak, mede-eigenaar van Mojo ‘ s Bistro, en de zoon van oud-IPS officer KK Pathak, vertelde de politie dat ze hadden gebruik gemaakt van de diensten van een privé-persoon die hen hielpen samenwerking met diverse ambtenaren van de overheid en veilig toestemming van verschillende maatschappelijke afdelingen.

“Het bedrijf dat het geleverde waterpijp te Mojo’ s Bistro is ondervraagd. Ze hebben ons de details van hun contract en training meegedeeld aan het personeel die geserveerd waterpijpen,” zei een hoge ambtenaar op voorwaarde van anonimiteit.

“Pathak beweert dat ze (Pathak en mede-eigenaar van Yug Tuli die onderduiken) had toegewezen aan de taak van de aanschaf van toestemming aan een persoon die werd betaald voor zijn diensten. Deze persoon zal binnenkort worden ondervraagd om te achterhalen hoe de machtigingen werden bevestigd, die hij benaderde, en als enig smeergeld werd betaald”, aldus de ambtenaar.

De politie praktijktips hoe de verspreiding van brand bij restaurant 1Above van Mojo ‘ s Bistro. “We hebben vraagtekens bij Mojo’ s Bistro manager, die ons vertelde dat hij, nadat hij voor het eerst gespot het vuur op een van de gordijnen in de buurt van waar waterpijp geserveerd werd, hij met een brandblusser te blussen van de vlammen, maar de gloed trok de aangrenzende gordijn en in een paar minuten verspreidde zich als een lopend vuurtje”, zei een andere ambtenaar die wenst niet te worden genoemd. De politie is in het bezit van een mobiele video met de volledige 1Above in vlammen op, op 52 seconden.

De politie sonde ook aangegeven dat beide 1Above en Mojo ‘ s Bistro flouted normen. “Zowel de resto-bars toestemming gegeven voor drie tot vier tabellen. Echter, beide hadden illegale zitplaatsen inclusief luifel, barkruk, banken, zoals zitplaatsen opties voor opdrachtgevers, in schril overtreding van de regels”, aldus de ambtenaar.

Bronnen toegevoegd dat in het geval van 1Above, de resto-bar was ook illegaal bedekt de open lucht resto-bar met een dak en zelfs werd er een toilet, die veranderd in een death-trap voor de 14 slachtoffers.

“Met de aangrenzende woningen aan het klagen tegen 1Above voor het gebruik van knipperende lichten en harde muziek, een paar maanden na zijn inauguratie in 2016, een dak en maakte het dak van resto-bar een gesloten inrichting, tegen de gesanctioneerde plan”, aldus de ambtenaar.

Eigenaren van 1Above en Mojo ‘ s Bistro geboekt voor doodslag niet ten bedrage van moord. Ook de politie geboekt Ramesh Govani, eigenaar van Kamala Molens complex, Yug Tuli, mede-eigenaar van Mojo Bistro, Shailendra Singh, de eigenaar van P22 en Kripesh Sanghvi, Jigar Sanghvi en Abhijeet Mankar, de eigenaren van 1Above onder de Mumbai Regionale en ruimtelijke Ordening (MRTP) Act, 1966 (MRTP) Handelen.

rashmi.rajput@expressindia.com

Voor al het laatste India Nieuws, download Indian Express App