Iranske oljetankeren fortsatt i brann etter kollisjon av Kinas kyst

0
60

Røyk og brann er sett fra Panama-registrerte tanker SANCHI bærer Iranske oljen etter at den kolliderte med en Kinesisk frakt skip i Øst-Kina Havet, i denne stillbilde tatt fra en 7. januar 2018 video. (Bilde via Reuters)

Top News

  • FIR mot Tribune-reporteren over Aadhaar data brudd historie

  • Padmavati blir ‘Padmavat’, satt til sammenstøt med Akshay Kumar er PadMan på januar 25

  • Foto: Anushka Sharma tilbake på sett av Shah Rukh Khan er Null etter drømmende bryllup

En tankbil bærer Iransk olje som kolliderte med en Kinesisk frakt skip i Øst-Kina-Havet på lørdag var fortsatt i brann på mandag morgen, en Sør-koreansk coast guard offisielle sa som nødhjelpsteam fortsatte å søke etter den savnede mannskapet.

Den Sanchi tanker som drives av Iran ‘ s øverste olje-shipping-operatør, kolliderte med CF-Crystal <C}BO7309522955> ca 160 nautiske mil utenfor Kinas kyst i nærheten av Shanghai og munningen av Yangtze River Delta på lørdag kveld.

Kinesiske statlige medier CCTV viste bilder på søndag av tanker i brann og bølgende skyer av tykk mørk røyk. Kina sendte fire redde skip og tre rengjøring båter til området, mens Sør-Korea sendt et skip og et helikopter.

Den AMERIKANSKE Marinen har sendt et militært fly for å bistå med søk, Kina Daily rapporterte på mandag.

Det var ikke kjent om noen av de tanker mangler 32 mannskapet hadde blitt reddet, sa kystvakten offisielle, som nektet å gi sitt navn som han ikke var autorisert til å snakke med media. Han snakker som om klokken 8 koreansk tid (2300 GMT (søndag).

Det Panama-registrerte tanker var å seile fra Iran til Sør-Korea, bærer 136,000 tonn kondensat, en ultra lett olje. Det tilsvarer i underkant av 1 million fat, verdt ca $60 millioner kroner, basert på global crude oil priser.

Hanwha Totalt Petrokjemisk Co Ltd i Sør-Korea var grunn til å få lasten og var på utkikk etter måter å erstatte den tapte fat, en talsmann.

Selskapet kan bruke sine egne lager, spør Iran for annen last eller søke alternative kondensat forsyninger fra Qatar, sa han. Det var ikke påvirker driften på mandag, sa han.

For alle de nyeste Verdens Nyheter, last ned Indian Express App