De britse PM Theresa Kunnen plannen Kabinet wijzigingen als Brexit gaat nieuwe fase

0
62

De britse Prime Minister Theresa May. (Reuters/Bestanden)

Top Nieuws

  • FIR tegen Tribune reporter over Aadhaar data breach verhaal

  • Padmavati wordt ‘Padmavat’, te botsen met Akshay Kumar ‘ s PadMan op 25 januari

  • Foto ‘s: Anushka Sharma terug op de sets van Shah Rukh Khan’ s Nul na dromerige bruiloft

De britse Prime Minister Theresa May, wordt de volgorde van haar Kast als ze probeert te versterken, haar gezag voorafgaand aan een cruciale nieuwe fase in Brexit onderhandelingen. Misschien zegt dat ze zal re-jig overheid komt op “snel” met verwachte wijzigingen zo snel als maandag.

Kan zijn greep op de macht was verzwakt door haar Conservatieve Partij van de arme die in juni verkiezingen zag, die het teruggebracht tot een minderheid van de overheid. Maar ze kreeg een boost vorige maand bij de Europese Unie afgesproken om te beginnen met het bespreken van toekomstige handelsbetrekkingen met Engeland.

Kan tegen de BBC in een interview uitgezonden op zondag dat ze hoopte om overeenstemming te bereiken met de EU op een post-Brexit overgangsperiode voor 31 Maart en aan het opstellen van een intrekking overeenkomst einde van het jaar. Groot-brittannië is te wijten aan de EU verlaten op 29 Maart 2019.

Voor al het laatste Nieuws, download Indian Express App