XAT 2018: Examen morgen, belangrijke laatste moment herinneringen

0
62

XAT 2018: Het examen wordt afgenomen door Xavier Vereniging van Management-Instituten (XAMI) voor toelating tot de post-graduate management programma ‘ s.

Gerelateerd Nieuws

  • XAT 2018 opnieuw te worden uitgevoerd in een aantal centra als gevolg van technische storingen

  • XAT 2018 toegeven kaarten release vandaag op 27 December

  • XAT 2018: Laatste datum van toepassing voor het examen op xatonline.in

XAT 2018: De Xavier proeve van Bekwaamheid (XAT) is helemaal klaar om te worden uitgevoerd morgen, op 7 januari. Het online examen wordt afgenomen door Xavier Vereniging van Management-Instituten (XAMI) voor toelating tot de post-graduate management programma ‘ s. De duur van de test van drie uur en 35 minuten en het zal worden gehouden van 10 uur tot 1:35 uur op zondag. Het toegeven kaarten voor dezelfde uitgebracht op 27 December en het is verplicht voor de kandidaten te dragen hetzelfde.

Examen patroon: Het bestaat uit twee delen:

Deel I: Een totaal van 72 vragen zullen worden gesteld in de drie secties A, B en C met 24, 21 en 27 vragen respectievelijk. De eerste drie secties moeten idealiter worden ingevuld in 170 minuten.
Deel II: Ongeveer 25 vragen over Algemene Kennis zal worden gevraagd, samen met een essay.

Ga door deze laatste hieronder vermelde laatste moment herinnert van morgen papier.

Toegeven kaart: Je toegeven kaart bevat alle belangrijke details, zoals de roll nummer, de naam, het examen centrum, duur, enz. Vergeet niet om het te dragen naar het centrum, zonder dat je de toegang geweigerd worden.

Wijziging: Ga door de syllabus en herzien alles dat u al heeft afgelegd. Het doel al uw sterke gebieden, zodat je niets hoeft te missen merken.

Geen nieuw onderwerp: Laatste dag is niet de tijd om te beginnen met een nieuw onderwerp. In het geval dat u iets, laat het zijn. Het bestelen van nieuwe dingen op de tijd dat moment zal alleen maar leiden tot verwarring.

Mock-test: Als u de herziene goed en toch zeker wilt zijn van je voorbereidingen, nemen de mock-test beschikbaar op de officiële website. Het bevat vragen op basis van de laatste patroon en is bijna vergelijkbaar met de vragen die zal worden omlijst.

GK rubriek: Als je serieus bent over je voorbereiding, je zou al goed op de hoogte van de actuele zaken. Een laatste moment truc zou zijn om met een willekeurige Gk/huidige affaire quiz van een goede, authentieke website om het penseel van de voorbereidingen.

Vul uw nachtrust: Het is zeer belangrijk voor u om 6-7 uur van een goede nachtrust in om om uw dag te beginnen vernieuwd, met een ontspannen geest. Geen studie laat in de nacht. Geef jezelf de tijd om te ontspannen van een nacht voor en kijken naar uw favoriete film of tijd doorbrengen met familie.

Te bereiken op tijd: we Vertrekken naar het examen centrum op tijd. Het is altijd beter om het bereiken van de zaal een beetje voordat de tijd is dan het bereiken van een te late en ontbreekt het examen.

Blijf kalm: Probeer uw papier met een rustige en beheerste geest. Neem geen stress en een positieve houding te behouden. Onthoud altijd dat optimisme is de sleutel tot goede prestaties.

 

Voor al het laatste Onderwijs Nieuws, download Indian Express App

© IE Online Media Services Pvt Ltd