Rahul bespot govt: ‘Jaitley geniaal combineert met Modi ‘s Bruto Verdeeldheid Politiek’ voor arme BBP-raming

0
40

Het congres president Rahul Gandhi sloeg Premier Narendra Modi en Arun Jaitley voor de BBP-cijfers die gisteren vrijgegeven door de BBF.

Gerelateerd Nieuws

  • Het congres set te behouden in een staat die partij is chiefs, AICC plenaire waarschijnlijk worden gehouden in Bengaluru

  • Patidar leider Paresh Dhanani te leiden Congres in Gujarat Montage

  • VP Venkaiah Naidu verwijst merken tegen Rahul Gandhi aan LS Luidspreker Sumitra Mahajan

Een dag na het Bruto Binnenlands Product (BBP) cijfers voor 2017-18 werden vrijgegeven door het Centraal Bureau voor de Statistiek op vrijdag, Congres president Rahul Gandhi op zaterdag sloeg Minister van Financiën Arun Jaitley en Premier Narendra Modi voor de economie van de slechte prestaties. In een tweet van vandaag, Rahul bespot Jaitley en PM Modi ‘ s combinatie voor de trage economische groei. Het Congres president tweet komt na de gegevens vrijgegeven door CSO geschat dat het land van het bruto binnenlands product (BBP) zal waarschijnlijk groeien van 6,5 procent in 2017-18 — een vier jaar laag. Lees ook: Modi govt de vorderingen van robuuste groei ‘verdampt’ in de lucht: P Chidambaram op de BBP-raming

De CSO gegevens bleek de groei was lager dan de 7.1 procent BBP-groei in het vorige boekjaar op rekening van vertraging in de agrarische en industriële productie. De CSO verklaring zei ook dat het vooraf schatten voor de Bruto Toegevoegde Waarde (GVA), de meer nauwlettend in de gaten indicator voor groei, is geschat met 6,1 procent voor 2017-18, een daling van 6,6 procent in het voorgaande boekjaar. Lees ook: BBP-groei te raken vier-jaar-lage 6,5%: Govt weersverwachting

Terwijl een deel van de schuld voor de vertraging, vooral in de sector industrie, kan worden gericht op de negatieve impact van demonetisation en de eerste haperingen in de uitvoering van de Goods and Services Tax (GST), de positieven van de data, is dat zowel de bruto vaste kapitaal formatie — een volmacht voor investering — en particuliere consumptieve bestedingen, ondanks het centimeter voor centimeter verplaatsen naar beneden, houdt nog steeds.

Voor al het laatste India Nieuws, download Indian Express App

© IE Online Media Services Pvt Ltd