Oog op de verkiezingen, Chhattisgarh Congres rejigs berichten, Bhupendra Baghel blijft chief

0
52

Chhattisgarh Congres chief Bhupesh Baghel (L) en TS Singh Deo. (Express foto door Ravi Kanojia/Bestanden)

Top Nieuws

  • FIR tegen Tribune reporter over Aadhaar data breach verhaal

  • Padmavat krijgt een release datum, gevestigd te botsen met Akshay Kumar ‘ s PadMan op 25 januari

  • Foto ‘ s: Anushka Sharma is weer aan het werk, krijgt een bloemige welkom op de sets van Nul

Met minder dan een jaar te gaan voor de verkiezingen in de staat, de All India Congress Committee (AICC) heeft gemaakt cruciale afspraken in de Chhattisgarh Staat Congres. Pradesh verkiezingscommissie (PCC) chief en de Leider van de Oppositie Bhupesh Baghel en TS Singh Deo, respectievelijk hebben behouden hun berichten. Echter, de AICC heeft aangesteld twee PCC voorzitters, Ram Dayal Uike en Shiv Kumar Dahariya.

Kawasi Lakhma, MLA van Konta, die ogenschijnlijk Chhattisgarh top Maoïstische getroffen Montage achterban, is nu plaatsvervangend Leider van de Oppositie. Bodhram Kanwar en Mark Nitin Trivedi benoemd tot voorzitters van het Tuchtcollege en Communicatie-Afdelingen, respectievelijk.

Met de aankomende polls in gedachten, een verkiezingscampagne comité en het verkiezingsmanifest comité gevormd. Terwijl senior leider Charandas Mahant zal het hoofd van de voormalige, TS Singhdeo heeft zijn gebracht van de laatste.

De PCC, zo lijkt het, heeft rustte haar geloof op Baghel. In oktober vorig jaar, staat BJP leider en PWD minister Rajesh Munat had ingediend een FIR tegen Baghel in een smaad geval aanleiding van een controverse, waarin een senior journalist in de staat hebben gesteld om te beschikken over een “sex-CD” van de minister.

Deze bewegingen zijn echter worden gezien als pogingen om te paaien iedereen van betekenis voor de spleten in de afwezigheid van een sterke verenigen gezicht.

Voor al het laatste India Nieuws, download Indian Express App

© IE Online Media Services Pvt Ltd